Gość Gosc_gość 30.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jak tam mieszkanie? My mieliśmy dziś mieć kolejnych, umówieni na godzinę i sie nie pojawili i nie raczyli nawet zadzwonić ani nie odbierali telefonu. Tak sie zastanawiam czy za kilka dni jakieś nieruchomości nas nie nawiedzą, może nas zmiękczaja, ze sprzedaż bezpośrednia jest nieprzyjemna . Hej Skąd ja to znam Na niedzielę u mnie się zapowiedziała jedna kobitka podała nawet imię i nazwisko oraz nr telefony, że przyjedzie na 16-stą i oczywiście nie przyjechała i nawet telefonu w niedziele po południu nie odbierała. I Twój scenariusz jakby ma identyczny ciąg dalszy... na czwartek się zapowiedział pośrednik nieruchomości i ma przyjechać na oględziny mieszkania z jakimś klientem.... może coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hejka wpadłam wreszcie sądząc że mam taaaaakie zaległości i pewnie jesteś tyyyyle przede mną a tu jakoś tak jak u mnie w sumie. a jak tam elewacja? zdjęć brak my działamy dopiero od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hejka wpadłam wreszcie sądząc że mam taaaaakie zaległości i pewnie jesteś tyyyyle przede mną a tu jakoś tak jak u mnie w sumie. a jak tam elewacja? zdjęć brak my działamy dopiero od wczoraj. Hej Efi Zarobiony jestem po uszy, objeżdżam Polskę służbowo... Majstry robią ocieplenie, już prawie cały dom obkleili, ale wyczuli, że inwestor tak nie do końca ich pilnuje to w tym tygodniu tylko we wtorek se popracowali od 7.00-15.49 W poniedziałek nie, bo se zrobili wolne po łyk-endzie. W środę i w czwartek im wypadła inna pilna robota Na szczęście dzisiaj od rana robią dalej. Dziennik pewno do niedzieli nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no to czekam cierpliwie. szerokiej drogi. a Ty kleisz styropian czy welnę? bo jak styropian to ja się tak nie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no to czekam cierpliwie. szerokiej drogi. a Ty kleisz styropian czy welnę? bo jak styropian to ja się tak nie bawię Dzisiaj na szczęście nigdzie nie jadę, dlatego tez na budowie coś niecoś się ustali dalsze szczegóły docieplenia newralgicznych miejsc. Styropian kleją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no i jak ja mam się z Tobą ścigać? no jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no i jak ja mam się z Tobą ścigać? no jak? Styro idzie szybciej i taniej, no ale nie oddycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no mi o to szybciej właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no mi o to szybciej właśnie.... elewacyjkę rzeczywiście będę miał szybciej bo na styro kładą siatkę i zaciągają 2x klejem czy ile tam trzeba, gruntują, potem podbitka z OSB na to siatka z klejem i grunt, parapety zewnętrzne, sztukateria, bonie i po frytkach na ten rok. Tynk będę kładł dopiero jak moi sąsiedzi skończą brudną robotę. 1 ma prawie stan surowy otwarty, a drugi nawet jeszcze nie zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 łiiiiiii no to tynk będzie u mnie szybciej bo panowie pewnie zaczną go kłaść w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 łiiiiiii no to tynk będzie u mnie szybciej bo panowie pewnie zaczną go kłaść w przyszłym tygodniu No to co mi tu narzekasz, że u mnie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a dzisiaj mi drzwi montują do pomieszczenia na zewnątrz tylko strasznie brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a dzisiaj mi drzwi montują do pomieszczenia na zewnątrz tylko strasznie brzydkie Jeżu... to po co Ci je montują ? żebyś nie mogła na nie patrzeć ? Ja już mam zamontowane z tyłu na ogród za garażem KMT Plus i mi się podobują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 z kmt mi nic nie pasowało i kupiliśmy w Obi. a nie podobają mi się bo są w kolorze drewna. a poza tym to nie mam bladego pojęcia jak wyglądają bo kupowałam je 2 miesiące temu. tata mi obiecał zrobić na nie nakładkę. a jak nie zrobi to je przemaluje na szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 z kmt mi nic nie pasowało i kupiliśmy w Obi. a nie podobają mi się bo są w kolorze drewna. a poza tym to nie mam bladego pojęcia jak wyglądają bo kupowałam je 2 miesiące temu. tata mi obiecał zrobić na nie nakładkę. a jak nie zrobi to je przemaluje na szare Może byś dała jakiś kolorek na domek, a nie ciągle szare i szare, może jakiś różowy ? Żartuję, po wczorajszym ciężkim dniu mnie głupawka bierze Aha i wczoraj jak z kolegą wracaliśmy, to oczywiście było milion fałszywych alarmów na budowie. Zajechaliśmy po drodze na budowę ( ten kolega akurat mi alarm montował) i mi przejrzał system. Się okazało, że sprawcą tych fałszywych alarmów, które mnie nawet wygnały niedawno o północy na budowę były.... pier.... przecinki, miliony przecinków. Jak ja nienawidzę robali. Jak majstry od elewacji robili to zwykle drzwi na oścież w ciągu dnia otwarte i te mendy właziły, a one lgną do białego ( czujki są białe) włażą we wszystkie szczeliny, a potem jak się alarm załączy to se imprezkę w czujkach urządzają. Przespaceruje się taki przecinek po lustrze od środka czujki i alarm gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 co to jest robal-przecinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dom będzie żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 co to jest robal-przecinek? Taki malutki drobniutki robaczek wygląda jak kreseczka tu masz fotkę jak komuś wlazł w matrycę i sobie tam harce urządzał http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/12168496076309223.jpg tu filmik z tegoż a tu filmik o tym pier... przecinku w dużym powiększeniu Występuje w Polsce regionalnie w Wielkopolsce na pewno, a skoro o nich nie wiesz to pewno u Was nie ma. 1 taki mały jak łazi po skórze to troszkę swędzi i nic więcej, 20 takich już mocno potrafi wku.... z dzieckiem na spacer nie można wyjść Wszędzie mendy włażą. Na szczęście występują tylko chyba czerwiec/lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dom będzie żółty A mój w tym roku będzie szary bo tylko klej i grunt a docelowo ma być blado różowy lub jak kto woli lekko łososiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 mój POWINIEN być biały, ewentualnie bladośmietankowy wrrr a co do przecinków to chyba coś takiego bywa ale żeby chmarami to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts