Gość Gosc_gość 03.07.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Widać nie tylko ja narzekam na te małe robaczki: http://forum.gazeta.pl/forum/w,67,97341552,0,przecinek_atakuje_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.07.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 co to jest robal-przecinek? Taki malutki drobniutki robaczek wygląda jak kreseczka tu masz fotkę jak komuś wlazł w matrycę i sobie tam harce urządzał http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/12168496076309223.jpg tu filmik z tegoż a tu filmik o tym pier... przecinku w dużym powiększeniu Występuje w Polsce regionalnie w Wielkopolsce na pewno, a skoro o nich nie wiesz to pewno u Was nie ma. 1 taki mały jak łazi po skórze to troszkę swędzi i nic więcej, 20 takich już mocno potrafi wku.... z dzieckiem na spacer nie można wyjść Wszędzie mendy włażą. Na szczęście występują tylko chyba czerwiec/lipiec. masakryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kasiu, a u Ciebie na budowie nie ma tego paskudztwa ?U mnie na budowie od groma, w Tulcach też, a Twoja budowa niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Widać nie tylko ja narzekam na te małe robaczki: http://forum.gazeta.pl/forum/w,67,97341552,0,przecinek_atakuje_.html szczerze mówiąc uśmiałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.07.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kasiu, a u Ciebie na budowie nie ma tego paskudztwa ? U mnie na budowie od groma, w Tulcach też, a Twoja budowa niedaleko rzadko ostatnio bywam w ciągu dnia na budowie. Wieczorami już nie ma. A Off na te robaczki nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 03.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 w kwestii przecinków - u mnie też mnóstwo ale od dwóch dni diopiero - zauważyłam, bo odwiedziła mnie koleżanka z Komornik i mówi - jak u ciebie fajnie, bo przecinków nie ma - no to juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 03.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 kurtka to może dlatego u mnie się ciągle załącza alarm!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Te robaczki występują gęsto właśnie w najbliższych okolicach Poznania i Gniezna. Pewno wszyscy co są w dzień na budowie w upały to je odczuwają na skórze. A czy Off na nie działa to nie wiem, nie sprawdzaliśmy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 kurtka to może dlatego u mnie się ciągle załącza alarm!!!! Jak się ciągle załącza to obstawiam na 99,99% że to one. Włącz alarm w tryb serwisowy ( jeśli masz monitoring - to zgłoś), bo jak otworzysz czujkę poza trybem serwisowym to włączy się alarm ( napadowy). Otwierasz czujkę i potraktuj je sprężonym powietrzem z puszki ( takie jak do wydmuchiwania kurzu z komputerów, albo kompresor, bo samo dmuchanie ustami może wszystkich nie usunąć. Otwórz także to miejsce w obudowie wierzchniej tam gdzie jest taki mały otworek i tam też oczyść. Te paskudztwa włażą w każda szczelinkę. Ale jeśli nie znasz kodu do trybu serwisowego to wzywaj serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 03.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie znam trybu serwisowego a serwis jest wezwany na środę sąsiedzi mnie zabiją!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie znam trybu serwisowego a serwis jest wezwany na środę sąsiedzi mnie zabiją!!!! Ja bym zabił Aha, jak serwis nie sprawdzi czujek pod kątem przecinków ( nie mów im o nich do razu) to możesz ich przegonić. Znam takich co wiedzą o tym i specjalnie ich od razu nie usuwają tylko przyjeżdżają po 3 razy i za każdym razem kasują. Dopiero jak właściciel się mocno zdenerwuje to otwierają czujki i usuwają przecinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ech... a wy ciagle o robakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ech... a wy ciagle o robakach Ty się ciesz, że ich nie ma u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 jasne że się cieszę. ja mam dwie lipy więc owadów u mnie dostatek. jak sie do nich zbliżasz to jakby samolot leciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 jasne że się cieszę. ja mam dwie lipy więc owadów u mnie dostatek. jak sie do nich zbliżasz to jakby samolot leciał A jakie robale u Ciebie buszują ? bo wisz ja ich ( wszelkich robali) mocno nienawidzę, a wroga trzeba znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 pszczółki oczywiście. ale one są całkiem przyjazne bo jedzonka mają w bród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 04.07.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 jasne że się cieszę. ja mam dwie lipy więc owadów u mnie dostatek. jak sie do nich zbliżasz to jakby samolot leciał Ale za to jak pachnie..... Melduje, ze w Skórzewie przecinki są, w Mosinie na razie nie zaobserwowałam, a byliśmy dziś cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Pachnie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 jasne że się cieszę. ja mam dwie lipy więc owadów u mnie dostatek. jak sie do nich zbliżasz to jakby samolot leciał Ale za to jak pachnie..... Melduje, ze w Skórzewie przecinki są, w Mosinie na razie nie zaobserwowałam, a byliśmy dziś cały dzień. Raport przyjęty, pozycje wroga zaznaczone na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 04.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Aha, jak serwis nie sprawdzi czujek pod kątem przecinków ( nie mów im o nich do razu) to możesz ich przegonić. Znam takich co wiedzą o tym i specjalnie ich od razu nie usuwają tylko przyjeżdżają po 3 razy i za każdym razem kasują. Dopiero jak właściciel się mocno zdenerwuje to otwierają czujki i usuwają przecinki. Ja nawet nie myślałam że za tą usługę mam płacić - alarm zakładany przez nich w lutym więc jest jeszcze na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts