Gość Gosc_gość 04.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Aha, jak serwis nie sprawdzi czujek pod kątem przecinków ( nie mów im o nich do razu) to możesz ich przegonić. Znam takich co wiedzą o tym i specjalnie ich od razu nie usuwają tylko przyjeżdżają po 3 razy i za każdym razem kasują. Dopiero jak właściciel się mocno zdenerwuje to otwierają czujki i usuwają przecinki. Ja nawet nie myślałam że za tą usługę mam płacić - alarm zakładany przez nich w lutym więc jest jeszcze na gwarancji Na przecinki to nikt gwarancji nie da, bo czujki niestety nie są super szczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 05.07.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 To mogli takiego badziewia nie zakładać!!!!! Poza tym - jak sama zacznę grzebać w czujkach (nawet jakbym miała kod serwisowy) to przecież stracę gwarancję - no to w sumie nie mogę a jak nie ich wina to ja jestem zmuszona płacić??? Zobaczymy co z tego wyjdzie... W sumie od wczoraj system znowu włączony i nie było wezwania Albo u nich coś z głąwnym systemem było przez temperatury - albo moje przecinki zdechły Ale "nie chwal dnia przed zachodem słońca....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mrowino k. Rokietnicy - przecinki są Baranowie też są, chyba, że je przywiozłam z budowy Wstręciuchy swędzą na maksa. Zauważyłam, że są tylko wtedy gdy jest słońce. Dekarze mi mówili, że one związane są z rzepakiem, tam gdzie rzepak tam i one. To w pod Warszawą nie mają rzepaku? Czy ich teoria jest fałszywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 u nas rzepaku nie ma i nie ma przecinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 U nas rzepaku nie ma a przecinki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mnie dzisiaj te paskudztwa w nocy obudziły. Telefon z monitoringu, że alarm jest pojechali sprawdzili nic nie było pojechałem o 7-ej rano na budowę, uzbrojony w śrubokręt. No i oczywiście winnych znalazłem. Wydmuchałem 3 przecinki z 3 czujek takie małe a tyle problemów przysparzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mnie dzisiaj te paskudztwa w nocy obudziły. Telefon z monitoringu, że alarm jest pojechali sprawdzili nic nie było pojechałem o 7-ej rano na budowę, uzbrojony w śrubokręt. No i oczywiście winnych znalazłem. Wydmuchałem 3 przecinki z 3 czujek takie małe a tyle problemów przysparzają Przechodzi mi ochota na montaż alarmu.... Ty masz blisko na budowę.... ale zanim ja dojade czy nawet mąż to mamy w plecy 30 min...chociaż przez Szczepankowo mamy duuużo bliżej I co tu robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mnie dzisiaj te paskudztwa w nocy obudziły. Telefon z monitoringu, że alarm jest pojechali sprawdzili nic nie było pojechałem o 7-ej rano na budowę, uzbrojony w śrubokręt. No i oczywiście winnych znalazłem. Wydmuchałem 3 przecinki z 3 czujek takie małe a tyle problemów przysparzają Przechodzi mi ochota na montaż alarmu.... Ty masz blisko na budowę.... ale zanim ja dojade czy nawet mąż to mamy w plecy 30 min...chociaż przez Szczepankowo mamy duuużo bliżej I co tu robić? Przecinki nie trwają wiecznie, nie wiem czy dobrze kojarzę ale one żyją w okresie czerwiec lipiec, może początek sierpnia Dzisiaj znowu czyściłem wieczorem czujki, przypominam, że rano też czyściłem ale tym razem miałem broń masową - najpierw przeczyściłem czujki, żeby w środku żadnego nie było, a potem spryskałem okolice czujek i okna mocnym muchozolem. Mam nadzieję, że wszystkie już padły i że będę miał spokój.... przynajmniej do jutra popołudnia.... Bo nie wierzę, że jak jutro majstry będą się przetwierać to nie wejdą nowe siły wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablo 08.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Hello Ja zaległości nadrobiłem... a kolega sie opi... Niezłe jazdy masz z tymi przecinkami Ładniutkie drzwi, będziemy mieli podobne .. hihi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.07.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hello Ja zaległości nadrobiłem... a kolega sie opi... Niezłe jazdy masz z tymi przecinkami Ładniutkie drzwi, będziemy mieli podobne .. hihi Pozdrawiam Niestety się opi... W weekend wezmę aparat i co nieco cyknę i już lecę do Ciebie zobaczyć jak Twoja Krzewuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wm78 09.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i już lecę do Ciebie zobaczyć jak Twoja Krzewuszka A ja chcę lecieć zobaczyć jak tam Twoja krzewuszka pozdrawiam Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.07.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i już lecę do Ciebie zobaczyć jak Twoja Krzewuszka A ja chcę lecieć zobaczyć jak tam Twoja krzewuszka pozdrawiam Wojtas Ja też dzisiaj od rana nawet nie miałem czasu zobaczyć czy majstry coś robią czy sobie znowu zrobili wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i już lecę do Ciebie zobaczyć jak Twoja Krzewuszka A ja chcę lecieć zobaczyć jak tam Twoja krzewuszka pozdrawiam Wojtas Ja też dzisiaj od rana nawet nie miałem czasu zobaczyć czy majstry coś robią czy sobie znowu zrobili wolne Dzisiaj rano przejeżdzałam i stały 2 samochody...na pewno jeden z nich to srebrny Ford kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i już lecę do Ciebie zobaczyć jak Twoja Krzewuszka A ja chcę lecieć zobaczyć jak tam Twoja krzewuszka pozdrawiam Wojtas Ja też dzisiaj od rana nawet nie miałem czasu zobaczyć czy majstry coś robią czy sobie znowu zrobili wolne Dzisiaj rano przejeżdzałam i stały 2 samochody...na pewno jeden z nich to srebrny Ford kombi Dzięki za relacje Ale to chyba do sąsiada, albo też mogli być majstry od wykańczania budynku zaplecza od kortów tenisowych i hali do squasha. Do mnie szef ekipy majstrów przywozi rano i odbiera po południu. Alarm też jest pomocny Majstry mają swoje klucze i swój kod do alarmu i zawsze wiem o której przychodzą i o której wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A co Ty ostatnio taki zabiegany jesteś?? Ciągle w trasie? Zmieniłeś pracę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A co Ty ostatnio taki zabiegany jesteś?? Ciągle w trasie? Zmieniłeś pracę ? Taki projekt nam się trafił i trzeba jeździć po Polsce. W przyszłym tygodniu jeszcze Słupsk we wtorek, a w czwartek Płock i koniec z wyjazdami Te 2 wyjazdy są takie luźniejsze także od dzisiaj podkręcam tempo na budowie, kopie w dupska wszystkich jak popadnie, żeby się brali za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A co Ty ostatnio taki zabiegany jesteś?? Ciągle w trasie? Zmieniłeś pracę ? Taki projekt nam się trafił i trzeba jeździć po Polsce. W przyszłym tygodniu jeszcze Słupsk we wtorek, a w czwartek Płock i koniec z wyjazdami Te 2 wyjazdy są takie luźniejsze także od dzisiaj podkręcam tempo na budowie, kopie w dupska wszystkich jak popadnie, żeby się brali za robotę. A ja już myślałam, że w Komunikacji Miejskiej sie zatrudniłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wm78 09.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i już lecę do Ciebie zobaczyć jak Twoja Krzewuszka A ja chcę lecieć zobaczyć jak tam Twoja krzewuszka pozdrawiam Wojtas Ja też słuchaj kolego "przez Ciebie" i Twój dziennik budujemy domek, więc oczekujemy aktualizacji częstych (akurat to, że projekt odpowiada naszym wymaganiom w 95 % to inna sprawa ) pozdrawiam Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A co Ty ostatnio taki zabiegany jesteś?? Ciągle w trasie? Zmieniłeś pracę ? Taki projekt nam się trafił i trzeba jeździć po Polsce. W przyszłym tygodniu jeszcze Słupsk we wtorek, a w czwartek Płock i koniec z wyjazdami Te 2 wyjazdy są takie luźniejsze także od dzisiaj podkręcam tempo na budowie, kopie w dupska wszystkich jak popadnie, żeby się brali za robotę. A ja już myślałam, że w Komunikacji Miejskiej sie zatrudniłeś... Chyba prędzej w PKS-sie i kręcę na trasach krajowych dalekobieżnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i już lecę do Ciebie zobaczyć jak Twoja Krzewuszka A ja chcę lecieć zobaczyć jak tam Twoja krzewuszka pozdrawiam Wojtas Ja też słuchaj kolego "przez Ciebie" i Twój dziennik budujemy domek, więc oczekujemy aktualizacji częstych (akurat to, że projekt odpowiada naszym wymaganiom w 95 % to inna sprawa ) pozdrawiam Wojtas Przeze mnie nie budujecie domek, tylko przeze mnie budujecie Krzewuszkę - do tego to się przyznam bez bicia A Ty Kolego może byś dziennik założył co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts