Guzmanka 16.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Również gratuluje sprzedaży mieszkania. My w przyszłym roku będziemy sprzedawać.Z nieciepliwością czekam na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 hej.. no gratuluję... też tak ostatnio jakoś mocniej kciuki trzymałam... to kiedy mogę wpaść po moja połówkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Gratulacje! I drzwi piękne, bo dopiero obejrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hej Dziewczyny Dzięki za gratulki. Jestem dzisiaj zmordowany jak pies, Byłem w Płocku i w Toruniu - na szczęście to ostatni wyjazd - część wyjazdowa projektu zakończona Wróciłem do domu przed 22-gą, pojechałem jeszcze na budowę zobaczyć co majstry od elewacji zrobili, instalatorzy też dzisiaj mieli być. Przy okazji wyczyściłem czujki z przecinków, były tylko 3 sztuki, a wiecie dlaczego tylko tyle ? Bo nikogo na budowie nie było Jestem bardzo wkur.... jutro chyba kogoś zamorduję Majstry od elewacji już 3 tydzień kleją styropian i nie mogą skończyć, instalatorów nie mogę się doprosić o skończenie roboty już od ponad 2 tygodni Jutro o mnie chyba będą mówić w TVN24: Wściekły inwestor próbował zamordować majstrów, rannych odwieziono do szpitala I jak ja mam się wprowadzić na koniec września ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no cóż z przykrością mogę stwierdzić że spokojnie podam dłoń niestety moi są a i tak nic to nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 17.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Krzysiu nie rozpędzaj się bo dzisiaj czytałam że w szpitalach nie ma miejsca na OIOM-ach - miej trochę litości dla ludzi bo jak ci pomrą to ty pójdziesz siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Spoko, obyło się po ludzku, gość obiecał, że od jutra zagęszczają tempo, a od poniedziałku zaczynają wykańczać w środku, obiecują, że spokojnie damy radę się wprowadzić na koniec września,... no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 19.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Oooo, to bardzo mi się nie podoba (nie, zebym sie nie podzieliła Twoją ekipą ), zniknęli od nas zupełnie wcześnie w czwartek, w piątek Z. mówił przez telefon, że są u Ciebie Jutro też się ostro biorę za poganianie, bo rozpoczęte mnóstwo, a nic nie pokończone, a my jednak do końca sierpnia wprowadzka..... Jakby się zebrali do kupy to w 3-4 dni mają nas z głowy i potem tylko powrót na płytki w kuchni i wiatrołapie. Za duzo srok za ogon łapią. A propo, co właściwie im zleciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Oooo, to bardzo mi się nie podoba (nie, zebym sie nie podzieliła Twoją ekipą ), zniknęli od nas zupełnie wcześnie w czwartek, w piątek Z. mówił przez telefon, że są u Ciebie Jutro też się ostro biorę za poganianie, bo rozpoczęte mnóstwo, a nic nie pokończone, a my jednak do końca sierpnia wprowadzka..... Jakby się zebrali do kupy to w 3-4 dni mają nas z głowy i potem tylko powrót na płytki w kuchni i wiatrołapie. Za duzo srok za ogon łapią. A propo, co właściwie im zleciłeś? He, He - to se teraz ich wyszarpujemy My mamy miesiąc później niż Wy przeprowadzkę, ale mamy zdecydowanie mniej zrobione niż Wy W czwartek ich u mnie też nie było - za to dostali OPR Elewację pomału kończą, od poniedziałku zaczynają w środku - czyli szpachlowanie, kładzenie tapety z włókna szklanego na skosy z KG, malowanie i inne drobiazgi wykończeniowe. Płytki będzie mi kładła inna ekipa na szczęście, bo inaczej na 100% by się nie wyrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja też pochwale drzwi. Podobaja mi się zewnetrzne i przyszłe wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Krzysiu kupiłeś już płytki do łazienki..... ???Pochwal sie jakie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja też pochwale drzwi. Podobaja mi się zewnetrzne i przyszłe wewnętrzne Hej, Verunia miło Cię gościć Cieszę się, że Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Krzysiu kupiłeś już płytki do łazienki..... ??? Pochwal sie jakie?? Tak, płytki zamówione i mają być pod koniec tego tygodnia Są to płytki hiszpańskie CIFRE IRIS cenowo przyzwoicie i nam się podobają nie tylko ze względu na cenę Tu ta seria http://www.domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1202320165789&range=0000 u nas będą beże, brązy na dole w łazience, a do góry beże, brązy i pomarańcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja też pochwale drzwi. Podobaja mi się zewnetrzne i przyszłe wewnętrzne Hej, Verunia miło Cię gościć Cieszę się, że Ci się podobają Bo sa bardzo w miom guście, u siebie mam zresztą podobne, tyle ze u mnie pasowały białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Krzysiu kupiłeś już płytki do łazienki..... ??? Pochwal sie jakie?? Tak, płytki zamówione i mają być pod koniec tego tygodnia Są to płytki hiszpańskie CIFRE IRIS cenowo przyzwoicie i nam się podobają nie tylko ze względu na cenę Tu ta seria http://www.domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1202320165789&range=0000 u nas będą beże, brązy na dole w łazience, a do góry beże, brązy i pomarańcz kupowałeś na głogowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Krzysiu kupiłeś już płytki do łazienki..... ??? Pochwal sie jakie?? Tak, płytki zamówione i mają być pod koniec tego tygodnia Są to płytki hiszpańskie CIFRE IRIS cenowo przyzwoicie i nam się podobają nie tylko ze względu na cenę Tu ta seria http://www.domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1202320165789&range=0000 u nas będą beże, brązy na dole w łazience, a do góry beże, brązy i pomarańcz kupowałeś na głogowskiej? Nie, na Obornickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Krzysiu kupiłeś już płytki do łazienki..... ??? Pochwal sie jakie?? Tak, płytki zamówione i mają być pod koniec tego tygodnia Są to płytki hiszpańskie CIFRE IRIS cenowo przyzwoicie i nam się podobają nie tylko ze względu na cenę Tu ta seria http://www.domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1202320165789&range=0000 u nas będą beże, brązy na dole w łazience, a do góry beże, brązy i pomarańcz kupowałeś na głogowskiej? Nie, na Obornickiej no właśnie tam jeszcze nie dojechałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja też pochwale drzwi. Podobaja mi się zewnetrzne i przyszłe wewnętrzne Hej, Verunia miło Cię gościć Cieszę się, że Ci się podobają Bo sa bardzo w miom guście, u siebie mam zresztą podobne, tyle ze u mnie pasowały białe Pamiętam, Twoje się troszkę różnią, górne doświetle masz w łuk, a boczne się wyżej zaczynają niż drzwi. Takie doświetla to dają dużo światełka dziennego do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Krzysiu kupiłeś już płytki do łazienki..... ??? Pochwal sie jakie?? Tak, płytki zamówione i mają być pod koniec tego tygodnia Są to płytki hiszpańskie CIFRE IRIS cenowo przyzwoicie i nam się podobają nie tylko ze względu na cenę Tu ta seria http://www.domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1202320165789&range=0000 u nas będą beże, brązy na dole w łazience, a do góry beże, brązy i pomarańcz kupowałeś na głogowskiej? Nie, na Obornickiej no właśnie tam jeszcze nie dojechałam.... Tam jest poznańskie zagłębie płytkowe, także trzeba się tam udać i to obowiązkowo. W Ibero na Obornickiej ( gdzie kupiłem) w salonie promują oczywiście droższe płytki, te Cifre Iris są tylko na 1 małym stojaku pod oknem i na 2 stojaku prawie w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja też pochwale drzwi. Podobaja mi się zewnetrzne i przyszłe wewnętrzne Hej, Verunia miło Cię gościć Cieszę się, że Ci się podobają Bo sa bardzo w miom guście, u siebie mam zresztą podobne, tyle ze u mnie pasowały białe Pamiętam, Twoje się troszkę różnią, górne doświetle masz w łuk, a boczne się wyżej zaczynają niż drzwi. Takie doświetla to dają dużo światełka dziennego do wiatrołapu U mnie doswietlenia były wrecz koniecznoscia, bo nie mam wiatrołapu tylko przestronny hol, który bez światła dziennego byłby ciemną norą. Takie drzwi sa tez bardziej reprezentacyjne. Super pasuja u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts