GLAMOURMUM 04.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jeszcze nie mam przyłącza pradu chociaż mieszkam od listopada o ludzie...mnie też to chyba czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jeszcze nie mam przyłącza pradu chociaż mieszkam od listopada To jak Ty mieszkasz ? Prądzik od uprzejmego sąsiada ? czy może generator ? Mamy dobrego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jeszcze nie mam przyłącza pradu chociaż mieszkam od listopada To jak Ty mieszkasz ? Prądzik od uprzejmego sąsiada ? czy może generator ? Mamy dobrego sąsiada to jak to jest , że sąsiad ma ....a Ty nie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jeszcze nie mam przyłącza pradu chociaż mieszkam od listopada To jak Ty mieszkasz ? Prądzik od uprzejmego sąsiada ? czy może generator ? Mamy dobrego sąsiada to jak to jest , że sąsiad ma ....a Ty nie masz ? U mnie nie było problemów z prądem a i tak musieliśmy czekać na niego ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jeszcze nie mam przyłącza pradu chociaż mieszkam od listopada To jak Ty mieszkasz ? Prądzik od uprzejmego sąsiada ? czy może generator ? Mamy dobrego sąsiada to jak to jest , że sąsiad ma ....a Ty nie masz ? U mnie nie było problemów z prądem a i tak musieliśmy czekać na niego ponad rok to jak ja mam problemy z prądem...to ze 3 lata będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jeszcze nie mam przyłącza pradu chociaż mieszkam od listopada To jak Ty mieszkasz ? Prądzik od uprzejmego sąsiada ? czy może generator ? Mamy dobrego sąsiada to jak to jest , że sąsiad ma ....a Ty nie masz ? sasiad jest autochton a ja jestem nowa i na prąd widocznie nie zasłużyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jeszcze nie mam przyłącza pradu chociaż mieszkam od listopada To jak Ty mieszkasz ? Prądzik od uprzejmego sąsiada ? czy może generator ? Mamy dobrego sąsiada to jak to jest , że sąsiad ma ....a Ty nie masz ? U mnie nie było problemów z prądem a i tak musieliśmy czekać na niego ponad rok to jak ja mam problemy z prądem...to ze 3 lata będę czekać Jedyna metoda to dowiadywać co się ze sprawą dzieje i poganiać na każdym kroku, bo bez tego urzedasy nic nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jeszcze nie mam przyłącza pradu chociaż mieszkam od listopada To jak Ty mieszkasz ? Prądzik od uprzejmego sąsiada ? czy może generator ? Mamy dobrego sąsiada to jak to jest , że sąsiad ma ....a Ty nie masz ? sasiad jest autochton a ja jestem nowa i na prąd widocznie nie zasłużyłam A czemu akurat autochton, a nie tubylec po prostu ? musiałem uruchomić wikipedie, żeby sprawdzić co to autochton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ale dzięki mnie dzis poznałeś nowe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ale dzięki mnie dzis poznałeś nowe słowo Tyż jakoś poznałem, że to jakeś nie poznańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Krzysio na naukę nigdy nie za późno. nie miałeś biologii ani geografii? Najlepszą metodą faktycznie jest upierdliwość. wtedy człowiek chce to odfajkować byle mieć takiego delikwenta z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Krzysio na naukę nigdy nie za późno. nie miałeś biologii ani geografii? Najlepszą metodą faktycznie jest upierdliwość. wtedy człowiek chce to odfajkować byle mieć takiego delikwenta z głowy biologie miałem, gegre też ale takich lokalnych słówek nie uczyli, no może uczyli tylko ja nie do końca słuchałem Ja teraz jestem upierdliwy dla podwykonawcy Gazowni - dla nich z resztą też - na każdym kroku się dopytuję co i jak i jakie kolejne etapy machiny biurokratycznej. Na razie projekt sieci gazowej jest w uzgodnieniach w ZUDie ma być do odbioru w piątek po 10-ej a potem wraca do wykonawcy i dalej będę ich gnębił co by nie było opóźnień Sieć wodociągową w naszej małej uliczce mają robić na dniach - zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Krzyś rzuć okiem na fakturki i napisz mi na priva ile wyniosły cie materiały: profile + płyty kartonowo-gipsowe. Mam dach podobny wielkościowo i chciałabym mieć chociaż mniej więcej rozeznanie.... a tak wogole to pieniądze mi sie kończą..... i chyba będe musiała sprzedać mieszkanie.... no chyba , że uciągniemy budowę z bieżacych pieniędzy.. Nie chciałabym teraz sprzedawać mieszkania...ceny takie sobie.... i ludzie wybrzydzają...wolałabym wynająć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Krzyś rzuć okiem na fakturki i napisz mi na priva ile wyniosły cie materiały: profile + płyty kartonowo-gipsowe. Mam dach podobny wielkościowo i chciałabym mieć chociaż mniej więcej rozeznanie.... a tak wogole to pieniądze mi sie kończą..... i chyba będe musiała sprzedać mieszkanie.... no chyba , że uciągniemy budowę z bieżacych pieniędzy.. Nie chciałabym teraz sprzedawać mieszkania...ceny takie sobie.... i ludzie wybrzydzają...wolałabym wynająć..... Wieczorkiem rzucę okiem na FV to Ci powiem ile u mnie wyszło. A pieniążki - jakie pieniążki ja już nie wiem co to jest - tak szybko przelatują przez konto że nawet ich nie zauważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Krzyś rzuć okiem na fakturki i napisz mi na priva ile wyniosły cie materiały: profile + płyty kartonowo-gipsowe. Mam dach podobny wielkościowo i chciałabym mieć chociaż mniej więcej rozeznanie.... a tak wogole to pieniądze mi sie kończą..... i chyba będe musiała sprzedać mieszkanie.... no chyba , że uciągniemy budowę z bieżacych pieniędzy.. Nie chciałabym teraz sprzedawać mieszkania...ceny takie sobie.... i ludzie wybrzydzają...wolałabym wynająć..... A co do mieszkania to ja jestem zwolennikiem sprzedaży, bo z trafisz na nieszczególnego najemcę i będziesz się z nim użerać, albo będziesz co chwile naprawiać bo będzie wymyślał albo nawet sam psuł jakieś awarie itp. Poza tym jak policzysz kredyt od wartości mieszkania to Ci wyjdzie, że więcej płacisz za ratę od tej kwoty niż być miała z wynajmu. Ja sprzedałem mieszkanie za niewiele mniej niż ceny z przed kryzysu także z tymi cenami nie jest tak źle Byle by się mieściło Twoje mieszkanko w programie Rodzina na Swoim i pójdzie w miarę szybko. Moje się mieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja swojego nie sprzedaje bo będzie dla Wojtka. Także jakoś przebolejemy najemców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Krzyś rzuć okiem na fakturki i napisz mi na priva ile wyniosły cie materiały: profile + płyty kartonowo-gipsowe. Mam dach podobny wielkościowo i chciałabym mieć chociaż mniej więcej rozeznanie.... a tak wogole to pieniądze mi sie kończą..... i chyba będe musiała sprzedać mieszkanie.... no chyba , że uciągniemy budowę z bieżacych pieniędzy.. Nie chciałabym teraz sprzedawać mieszkania...ceny takie sobie.... i ludzie wybrzydzają...wolałabym wynająć..... A co do mieszkania to ja jestem zwolennikiem sprzedaży, bo z trafisz na nieszczególnego najemcę i będziesz się z nim użerać, albo będziesz co chwile naprawiać bo będzie wymyślał albo nawet sam psuł jakieś awarie itp. Poza tym jak policzysz kredyt od wartości mieszkania to Ci wyjdzie, że więcej płacisz za ratę od tej kwoty niż być miała z wynajmu. Ja sprzedałem mieszkanie za niewiele mniej niż ceny z przed kryzysu także z tymi cenami nie jest tak źle Byle by się mieściło Twoje mieszkanko w programie Rodzina na Swoim i pójdzie w miarę szybko. Moje się mieściło moje się nie mieści, bo to wogole jest specyficzne mieszkanie... i niestety ale bardziej opłaca mi sie wynając niż "sprzedać", tymbardziej, że mieszkanie jest w samym centrum Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Krzyś rzuć okiem na fakturki i napisz mi na priva ile wyniosły cie materiały: profile + płyty kartonowo-gipsowe. Mam dach podobny wielkościowo i chciałabym mieć chociaż mniej więcej rozeznanie.... a tak wogole to pieniądze mi sie kończą..... i chyba będe musiała sprzedać mieszkanie.... no chyba , że uciągniemy budowę z bieżacych pieniędzy.. Nie chciałabym teraz sprzedawać mieszkania...ceny takie sobie.... i ludzie wybrzydzają...wolałabym wynająć..... A co do mieszkania to ja jestem zwolennikiem sprzedaży, bo z trafisz na nieszczególnego najemcę i będziesz się z nim użerać, albo będziesz co chwile naprawiać bo będzie wymyślał albo nawet sam psuł jakieś awarie itp. Poza tym jak policzysz kredyt od wartości mieszkania to Ci wyjdzie, że więcej płacisz za ratę od tej kwoty niż być miała z wynajmu. Ja sprzedałem mieszkanie za niewiele mniej niż ceny z przed kryzysu także z tymi cenami nie jest tak źle Byle by się mieściło Twoje mieszkanko w programie Rodzina na Swoim i pójdzie w miarę szybko. Moje się mieściło moje się nie mieści, bo to wogole jest specyficzne mieszkanie... i niestety ale bardziej opłaca mi sie wynając niż "sprzedać", tymbardziej, że mieszkanie jest w samym centrum Poznania. Mi się wydawało, że moje tez się nie mieści bo 73,5m2, ale jakoś po wpisaniu ogłoszenia na gratce wyskoczyła dodatkowa ikonka Rodzina na Swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja swojego nie sprzedaje bo będzie dla Wojtka. Także jakoś przebolejemy najemców. Ja to nie wiem co moja Ola będzie robić za 15-20 lat, wydam ją bogato za mąż, albo będzie Panią doktor lub Panią mecenas albo też nie wiem czy tam gdzie mieszkam nie zrobią się jakieś slamsy albo cuś gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale Wojtek ma już 17 lat więc to nie aż tak daleko do mieszkania na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts