Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Uli i Krzysztofa Krzewuszka Poznań

Gość Gosc_gość

Recommended Posts

Gość Gosc_gość
Ale Wojtek ma już 17 lat więc to nie aż tak daleko do mieszkania na swoim

To już dorosły chłop, rzeczywiście warto zostawić M dla niego, bo może już niedługo dla niego mieszkać z rodzicami to będzie obciach :lol:

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Gość Gosc_gość
heloł a gdzie aktualizacja? to już prawie dwa miesiące bez wpisu dzienniku,

czekamy ...

pozdrawiam

Oj ciężko z tym będzie.... zwłaszcza, że Telekomuna za szybko mi odcięła internet i telefon w mieszkanku :evil: co za debile tam pracują :evil: a złożyłem tylko wniosek o sprawdzenie możliwości przeniesienia numeru na nową lokalizację, a że im się nie chce kopać 120m i położyć kabelek to wypowiedziałem umowę zgodnie z jej terminem ważności czyli do końca września, a Ci kretyni mi odłączyli w zeszłym tygodniu, bo mówią że jeśli wypowiedzenie jest z powodu braku możliwości przeniesienia to odłączają w trybie natychmiastowym :evil: fajnie, że mi o tym powiedzieli w Telepunkcie :evil:

Gość Gosc_gość
Witam!!!

Doczytalam gdzies ze zakupiles sprzet do zabudowy electroluxa

płyta60210 i piekarnik 33100X.

Mam pytanie,czy mikrofale tez wybrałes elektroluxa czy innej firmy?

pozdrawiam

Tu nastąpiły zmiany, rzuciłem się na cały sprzęt siemensa, bo 1 model piekarnika ma rożen obrotowy 8) :lol:

Gość Gosc_gość
Krzysiu nie żebym Ci złe zyczyla ale jak mi napiszesz ze Cie nie ma bo jesteś zajęty przeprowadzka to zemdleje :wink:

Spokojnie do przeprowadzki jeszcze daleko :lol:

Jeszcze sporo jest do zrobienia... aktualnie maluje się kolor na pierwszy raz, robią się łazienki i takie inne sprawy wykończeniowe.

Bardzo optymistyczny termin to koniec września, ale coś czuję że mało realny :-?

Gość Gosc_gość
nasz termin z końca września już dawno stracił ważność. mam nadzieję że na święta będziemy mieszkać. :roll:

My mamy deadline koniec września, bo z obecnego mieszkania się musimy wyprowadzić, chyba że nowi nabywcy nam wynajmą "nasze" mieszkanie jeszcze na miesiąc :roll:

Zatrudnienie Architekta jednak to są najlepiej wydane pieniądze 8)

Zaoszczędzi się bardzo dużo czasu na wyszukiwanie, jeżdżenie itp i wszystko będzie ze sobą zgrane.

Witam, sorry ze tak od razu z "grubej rury" (jakoś wcześniej tylko czytałem i nie było okazji cos napisać) ale chciałbym zapytać czy możesz dać namiary na Waszego architekta?

Też budujemy pod Poznaniem. Przymierzamy sie do projektu i fajnie byłoby już teraz móc conieco skonsultować

PS. Przy okazji gratuluje pięknego domku ;)

pozdr

Forumuser

Gość Gosc_gość

Zatrudnienie Architekta jednak to są najlepiej wydane pieniądze 8)

Zaoszczędzi się bardzo dużo czasu na wyszukiwanie, jeżdżenie itp i wszystko będzie ze sobą zgrane.

Witam, sorry ze tak od razu z "grubej rury" (jakoś wcześniej tylko czytałem i nie było okazji cos napisać) ale chciałbym zapytać czy możesz dać namiary na Waszego architekta?

Też budujemy pod Poznaniem. Przymierzamy sie do projektu i fajnie byłoby już teraz móc conieco skonsultować

PS. Przy okazji gratuluje pięknego domku ;)

pozdr

Forumuser

Domek piękny to dopiero będzie może za rok o tej porze, jak się zrobi tynk ostateczny na elewacji i doprowadzi się ogród do stanu używalności :roll: :wink:

Namiar na architekta na P.W. - nie jest tani i nie każdą robotę bierze, ale nie zaszkodzi się z nim umówić i podyskutować o koncepcji ogólnej domku - ma podejście psychologiczne do aranżacji wnętrz i całego budynku - także warto :wink: 8)

Gość Gosc_gość
my nie mamy takiego bata. może dlatego się to tak ciągnie :roll:

Oj żebyś wiedziała, gdyby nie ten bat to bym nie poganiał tak wykonawców i to tylu jednocześnie i pewno na święta, albo nawet na wiosnę była by przeprowadzka :roll:

Gość Gosc_gość
u mnie poganianie nic nie daje. jakbym miala bata to bym ich przepędziła i szukała kogoś innego.

Ja ich straszę żonusią :lol: Raz jak zadzwoniła i strzeliła OPR szefowi, że okna nie pozabezpieczane dokładnie i że uwalone od gipsu i że bałagan na budowie, to na drugi dzień po południu nie poznałem swojego domku tak wysprzątali.

Ale chyba muszę zrobić powtórkę bo znowu zaczyna śmieci przybywać :lol:

Gość Gosc_gość
cześć Krzyś.....

przejeżdzałam wczoraj obok Twojej budowy ... ale sie tam ludzi kręciło... pracowali jak mrówczki :)

Hej Kasiu :D

Wczoraj rzeczywiście było ich sporo - 7 chłopa

aha i za mną też już budowa ruszyła - czyli będę miał sąsiada też z drugiej strony :p

cześć Krzyś.....

przejeżdzałam wczoraj obok Twojej budowy ... ale sie tam ludzi kręciło... pracowali jak mrówczki :)

Hej Kasiu :D

Wczoraj rzeczywiście było ich sporo - 7 chłopa

aha i za mną też już budowa ruszyła - czyli będę miał sąsiada też z drugiej strony :p

co tam u Ciebie.... ostatnio wogóle Cię tutaj nie widzę....