Gość Gosc_gość 05.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale Wojtek ma już 17 lat więc to nie aż tak daleko do mieszkania na swoim To już dorosły chłop, rzeczywiście warto zostawić M dla niego, bo może już niedługo dla niego mieszkać z rodzicami to będzie obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ano tak. Zwłaszcza że za dwa lata to już będzie student. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wm78 22.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 heloł a gdzie aktualizacja? to już prawie dwa miesiące bez wpisu dzienniku, czekamy ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 22.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam!!!Doczytalam gdzies ze zakupiles sprzet do zabudowy electroluxapłyta60210 i piekarnik 33100X.Mam pytanie,czy mikrofale tez wybrałes elektroluxa czy innej firmy?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Krzysiu nie żebym Ci złe zyczyla ale jak mi napiszesz ze Cie nie ma bo jesteś zajęty przeprowadzka to zemdleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 heloł a gdzie aktualizacja? to już prawie dwa miesiące bez wpisu dzienniku, czekamy ... pozdrawiam Oj ciężko z tym będzie.... zwłaszcza, że Telekomuna za szybko mi odcięła internet i telefon w mieszkanku co za debile tam pracują a złożyłem tylko wniosek o sprawdzenie możliwości przeniesienia numeru na nową lokalizację, a że im się nie chce kopać 120m i położyć kabelek to wypowiedziałem umowę zgodnie z jej terminem ważności czyli do końca września, a Ci kretyni mi odłączyli w zeszłym tygodniu, bo mówią że jeśli wypowiedzenie jest z powodu braku możliwości przeniesienia to odłączają w trybie natychmiastowym fajnie, że mi o tym powiedzieli w Telepunkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam!!! Doczytalam gdzies ze zakupiles sprzet do zabudowy electroluxa płyta60210 i piekarnik 33100X. Mam pytanie,czy mikrofale tez wybrałes elektroluxa czy innej firmy? pozdrawiam Tu nastąpiły zmiany, rzuciłem się na cały sprzęt siemensa, bo 1 model piekarnika ma rożen obrotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Krzysiu nie żebym Ci złe zyczyla ale jak mi napiszesz ze Cie nie ma bo jesteś zajęty przeprowadzka to zemdleje Spokojnie do przeprowadzki jeszcze daleko Jeszcze sporo jest do zrobienia... aktualnie maluje się kolor na pierwszy raz, robią się łazienki i takie inne sprawy wykończeniowe. Bardzo optymistyczny termin to koniec września, ale coś czuję że mało realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 nasz termin z końca września już dawno stracił ważność. mam nadzieję że na święta będziemy mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.08.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 nasz termin z końca września już dawno stracił ważność. mam nadzieję że na święta będziemy mieszkać. My mamy deadline koniec września, bo z obecnego mieszkania się musimy wyprowadzić, chyba że nowi nabywcy nam wynajmą "nasze" mieszkanie jeszcze na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 my nie mamy takiego bata. może dlatego się to tak ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 24.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Zatrudnienie Architekta jednak to są najlepiej wydane pieniądze Zaoszczędzi się bardzo dużo czasu na wyszukiwanie, jeżdżenie itp i wszystko będzie ze sobą zgrane. Witam, sorry ze tak od razu z "grubej rury" (jakoś wcześniej tylko czytałem i nie było okazji cos napisać) ale chciałbym zapytać czy możesz dać namiary na Waszego architekta? Też budujemy pod Poznaniem. Przymierzamy sie do projektu i fajnie byłoby już teraz móc conieco skonsultować PS. Przy okazji gratuluje pięknego domku pozdr Forumuser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Zatrudnienie Architekta jednak to są najlepiej wydane pieniądze Zaoszczędzi się bardzo dużo czasu na wyszukiwanie, jeżdżenie itp i wszystko będzie ze sobą zgrane. Witam, sorry ze tak od razu z "grubej rury" (jakoś wcześniej tylko czytałem i nie było okazji cos napisać) ale chciałbym zapytać czy możesz dać namiary na Waszego architekta? Też budujemy pod Poznaniem. Przymierzamy sie do projektu i fajnie byłoby już teraz móc conieco skonsultować PS. Przy okazji gratuluje pięknego domku pozdr Forumuser Domek piękny to dopiero będzie może za rok o tej porze, jak się zrobi tynk ostateczny na elewacji i doprowadzi się ogród do stanu używalności Namiar na architekta na P.W. - nie jest tani i nie każdą robotę bierze, ale nie zaszkodzi się z nim umówić i podyskutować o koncepcji ogólnej domku - ma podejście psychologiczne do aranżacji wnętrz i całego budynku - także warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 my nie mamy takiego bata. może dlatego się to tak ciągnie Oj żebyś wiedziała, gdyby nie ten bat to bym nie poganiał tak wykonawców i to tylu jednocześnie i pewno na święta, albo nawet na wiosnę była by przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u mnie poganianie nic nie daje. jakbym miala bata to bym ich przepędziła i szukała kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u mnie poganianie nic nie daje. jakbym miala bata to bym ich przepędziła i szukała kogoś innego. Ja ich straszę żonusią Raz jak zadzwoniła i strzeliła OPR szefowi, że okna nie pozabezpieczane dokładnie i że uwalone od gipsu i że bałagan na budowie, to na drugi dzień po południu nie poznałem swojego domku tak wysprzątali. Ale chyba muszę zrobić powtórkę bo znowu zaczyna śmieci przybywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 nam posprzątali jak powiedzieliśmy że przyjeżdżamy robić zdjęcia dla banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 cześć Krzyś..... przejeżdzałam wczoraj obok Twojej budowy ... ale sie tam ludzi kręciło... pracowali jak mrówczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 cześć Krzyś..... przejeżdzałam wczoraj obok Twojej budowy ... ale sie tam ludzi kręciło... pracowali jak mrówczki Hej Kasiu Wczoraj rzeczywiście było ich sporo - 7 chłopa aha i za mną też już budowa ruszyła - czyli będę miał sąsiada też z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 cześć Krzyś..... przejeżdzałam wczoraj obok Twojej budowy ... ale sie tam ludzi kręciło... pracowali jak mrówczki Hej Kasiu Wczoraj rzeczywiście było ich sporo - 7 chłopa aha i za mną też już budowa ruszyła - czyli będę miał sąsiada też z drugiej strony co tam u Ciebie.... ostatnio wogóle Cię tutaj nie widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts