Gość Gosc_gość 25.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 cześć Krzyś..... przejeżdzałam wczoraj obok Twojej budowy ... ale sie tam ludzi kręciło... pracowali jak mrówczki Hej Kasiu Wczoraj rzeczywiście było ich sporo - 7 chłopa aha i za mną też już budowa ruszyła - czyli będę miał sąsiada też z drugiej strony co tam u Ciebie.... ostatnio wogóle Cię tutaj nie widzę.... Ech na budowie coś niecoś się dzieje na kilku frontach, ale ... brak relacji bo TPSA odcieła mi net w mieszkaniu zbyt pośpiesznie i teraz jestem bez Poza tym w pracy trochę więcej zamieszania i nie ma czasu na uzupełnianie dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a my się zaczelismy zastanawiac czy sie uda na boże narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a my się zaczelismy zastanawiac czy sie uda na boże narodzenie Jak chcesz mieć wszystko na tiptop zrobione łącznie z ogrodem to możesz mieć wątpliwości - ja się specjalnie chcę szybciej przeprowadzić, bo chociaż nie mam daleko na budowę to jednak będąc cały czas na miejscu sporo rzeczy można samemu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a my się zaczelismy zastanawiac czy sie uda na boże narodzenie Jak chcesz mieć wszystko na tiptop zrobione łącznie z ogrodem to możesz mieć wątpliwości - ja się specjalnie chcę szybciej przeprowadzić, bo chociaż nie mam daleko na budowę to jednak będąc cały czas na miejscu sporo rzeczy można samemu zrobić. na kiedy macie odbiór kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a my się zaczelismy zastanawiac czy sie uda na boże narodzenie Jak chcesz mieć wszystko na tiptop zrobione łącznie z ogrodem to możesz mieć wątpliwości - ja się specjalnie chcę szybciej przeprowadzić, bo chociaż nie mam daleko na budowę to jednak będąc cały czas na miejscu sporo rzeczy można samemu zrobić. na kiedy macie odbiór kuchni Jakoś tak w połowie września ma się robić Klepneliśmy jeszcze u niego mebelki do łazienek. Jeszcze muszę mu opisać co i jak w garderobach ma być oraz szafę zabudowaną w wiatrołapie i to też będzie pewno robił - chyba że przesadzi z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a my się zaczelismy zastanawiac czy sie uda na boże narodzenie Jak chcesz mieć wszystko na tiptop zrobione łącznie z ogrodem to możesz mieć wątpliwości - ja się specjalnie chcę szybciej przeprowadzić, bo chociaż nie mam daleko na budowę to jednak będąc cały czas na miejscu sporo rzeczy można samemu zrobić. na kiedy macie odbiór kuchni Jakoś tak w połowie września ma się robić Klepneliśmy jeszcze u niego mebelki do łazienek. Jeszcze muszę mu opisać co i jak w garderobach ma być oraz szafę zabudowaną w wiatrołapie i to też będzie pewno robił - chyba że przesadzi z ceną na to bym nie liczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a my się zaczelismy zastanawiac czy sie uda na boże narodzenie Jak chcesz mieć wszystko na tiptop zrobione łącznie z ogrodem to możesz mieć wątpliwości - ja się specjalnie chcę szybciej przeprowadzić, bo chociaż nie mam daleko na budowę to jednak będąc cały czas na miejscu sporo rzeczy można samemu zrobić. na kiedy macie odbiór kuchni Jakoś tak w połowie września ma się robić Klepneliśmy jeszcze u niego mebelki do łazienek. Jeszcze muszę mu opisać co i jak w garderobach ma być oraz szafę zabudowaną w wiatrołapie i to też będzie pewno robił - chyba że przesadzi z ceną na to bym nie liczyła mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Słyszałam,że dom Twojego znajomego w Tulcach tez już na wykończeniówce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a my mieliśmy wczoraj pomiar. montaż w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Słyszałam,że dom Twojego znajomego w Tulcach tez już na wykończeniówce .... On już jest mniej moim znajomym od wczoraj jak jego syn "sprzedał liścia" w nos bez powodu mojej córce, aż jej krew poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja bym oddała z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja bym oddała z nawiązką Ma szczeniak szczęście, że latałem za farbami i mnie nie było na miejscu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ale ojcu nie dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ale ojcu nie dziecku że szanowac dziewczynek nie nauczył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Hej Krzysiu Mam nadzieję, że z córką i jej noskiem wszytsko w porządku. A my popychamy instalacje po mału do przodu i zaczęliśmy myśleć o instalacji wentylacji mechanicznej Pierwotnie sami mialiśmy ją robić, ale widzimy jak elektryka strasznie dużo czasu nam zdżera i nie damy rady zrobić wentylacji we własnym zakresie. W związku z tym mam pytanie, ponieważ wyczytaliśmy gdzieś, że miałeś fajną ekipę i stosunkowo niedrogą. Czy mógłbyś dać nam namiay na nią? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A Krzysiu to coś ostatnio ma przerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Urlop ma? Wiem, że ma kłopoty z netem, ale może znajdzie chwilkę żeby tu zajrzeć ... w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dobry Wieczorek - jestem wyjechany - jutro balujemy u Szwagra na weselu Co do wentylacji i innych instalacji to robi mi firma http://www.thermo-complex.pl - ogólnie jestem bardzo zadowolony tylko małe ale... trzeba ich gonić do roboty...., ale to chyba wszystkich mam wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 06.09.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dobry Wieczorek - jestem wyjechany - jutro balujemy u Szwagra na weselu Co do wentylacji i innych instalacji to robi mi firma http://www.thermo-complex.pl - ogólnie jestem bardzo zadowolony tylko małe ale... trzeba ich gonić do roboty...., ale to chyba wszystkich mam wrażenie Witam - ja ich odpytałem ale nawet nie dali mi oferty mimo kliku przypomnień... moze dam im jeszce jedną szansę jakoś w styczniu Pozdrawiam po dłuuuugiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dobry Wieczorek - jestem wyjechany - jutro balujemy u Szwagra na weselu Co do wentylacji i innych instalacji to robi mi firma http://www.thermo-complex.pl - ogólnie jestem bardzo zadowolony tylko małe ale... trzeba ich gonić do roboty...., ale to chyba wszystkich mam wrażenie Dzięki za info, spróbujemy się skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts