Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Uli i Krzysztofa Krzewuszka Poznań

Gość Gosc_gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość
Krzysio przeżyłeś?

Wooo - Na takim superowym weselu jeszcze nie byłem :D

Luda było co nie miara - 260 osób - sala zlokalizowana w lesie - "Leśny Dwór"

Wódeczka i jedzenie na 102. Kapela grała super niczym zespół Kombi.

W ogóle odjazdowo było. :p Zabawa do białego rana - o 7 rano byliśmy w łóżeczkach dopiero. Poprawiny w tym samy miejscu od 14.30 - 22.30.

Teraz już jesteśmy u siebie zmęczeni, ale wybawieni jak nigdy :D

• 2 weeks później...
Gość Gosc_gość

Hej Guzmanko

Miło, że zawitałaś - ja też na sekundę

przeprowadzka ustalona na 29.09.2009, firma przeprowadzkowa Kamińscy zaklepana - jednocześnie :D i :-? czy damy radę, bo w tym tygodniu jeszcze sporo rzeczy jest nie zrobione, aż szkoda wypisywać, bo nie mam siły na to, poza tym lista by zajęła chyba całą stronę :roll:

ale nic to - znajomi i nawet wykonawcy opowiadają, że wprowadzali się w o wiele gorsze warunki i to mnie podnosi na duchu :p :wink:

Gość Gosc_gość
gratuje ze zbliżacie się do końca i życzę udanej przeprowadzki, my przeprowadzamy się 28,09 (Teka Aura 60 też mam ale grafit :))

My dzień później mamy umówionych Kamińskich 8)

To najpierw My trzymamy kciuki za Was, a Wy potem trzymajcie za nas :D

Gość Gosc_gość
gratulacje :D , pamiętacie pierwsze sny?

Dzięki

snów pierwszych nie pamiętamy, bo było strasznie zimno.... na piecu była ustawiona temp. nocna 3 stopnie (antyzamrożeniowa) :o i przez pół nocy się zastanawiałem dlaczego tak zimno. :lol: Na drugi dzień wiedziałem już co trzeba przestawić 8)

Gość Gosc_gość

Hej Kasiu

Zdjęć nie przeoczyłaś, ale w dzienniku ich nie zobaczysz - odrobinę prywatności trzeba zachować - jutro cyknę fotkę kuchni i Ci prześlę na maila, bo pewno to najbardziej Cię interesuje :wink: