Gość 05.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja tez gratuluję przeprowadzki. Oby wam się dobrze mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 12.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ostatni wpis w dzienniku ROBI WRAŻENIE, gratulacje i życzenia wszystkiego co najlepsze z tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_R 13.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Gratuluję przeprowadzki i serdecznie dziękuję za umożliwienie "zwiedzania" Waszego domu! Wrześniowa wizyta w Waszym domu była bezcenna, rozwiała wszelkie wątpiwości i... w ubiegłym tygodniu zakupiliśmy projekt "Domu pod Krzewuszką G2" Jeszcze raz dziękuję! pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 10.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Gratuluję Przeprowadzki do wymarzonego domu!!! Zadam banalne pytanie - Jak się mieszka? Życzę powodzenia na nowej drodze życia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.12.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi,kufel piwa to za mało,litr szampana by sie zdało.Trzeba opić wszelkie troski,by następny ROK był BOSKI!!! Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010rżyczyGlamcia z rodziną http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/31487837_sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 13.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kris, co to dokładnie znaczy: W kuchni okap będzie w funkcji pochłaniacza i potem powietrze będzie kierowane strugą powietrza ( nie bezpośrednio rurą) w kierunku wywiewu WM. Hej, a to znaczy że okap będzie pracował w funkcji pochłaniacza ( większość modeli taką opcję ma po zastosowaniu wkładu z filtrem węglowym, powietrze z okapu/pochłaniacza będzie swobodnie puszczone na kuchnię, ale bardziej w kierunku wywiewu wentylacji mechanicznej (w skrócie WM) - nie będzie bezpośredniego połączenia. A czy te rozwiązanie będzie się sprawdzać to się zobaczy, instalatorzy gadają, że powinno dobrze działać Hej. Gratulacje z okazji przeprowadzki! Przy okazji mam pytanie związane z rekuperatorem. Jak sprawdza się to rozwiązanie z pochłaniaczem? Ja cały czas się waham jak rozwiązać podłączenie okapu ... I jak w ogóle sprawuje się Wasz rekuperator? Czy instalacja jest cicha i czy w sypialniach nie słychać szumów? I jeszcze czy Brink nie okazał się zbyt mały do Waszej kubatury? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam Z tego co pamiętam to masz chyba najlepiej zrobioną izolację balkonu i tarasu na forum i tu moja prośba i namiary na produkty zdjęcia bo już niestety się nie otwierają. W razie potrzeby przesyłam maila [email protected] Pozdrawiam Moncia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 05.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam Z tego co pamiętam to masz chyba najlepiej zrobioną izolację balkonu i tarasu na forum i tu moja prośba i namiary na produkty zdjęcia bo już niestety się nie otwierają. W razie potrzeby przesyłam maila [email protected] Pozdrawiam Moncia witam chętnie także poprosze o namiar na tą osobę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts