Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Uli i Krzysztofa Krzewuszka Poznań

Gość Gosc_gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję przeprowadzki i serdecznie dziękuję za umożliwienie "zwiedzania" Waszego domu!

Wrześniowa wizyta w Waszym domu była bezcenna, rozwiała wszelkie wątpiwości i... w ubiegłym tygodniu zakupiliśmy projekt "Domu pod Krzewuszką G2" :lol:

Jeszcze raz dziękuję!

pozdrawiam

Basia

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Kiedy Nowy Rok nadchodzi

kieliszeczek nie zaszkodzi,

kufel piwa to za mało,

litr szampana by sie zdało.

Trzeba opić wszelkie troski,

by następny ROK był BOSKI!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010r

życzy

Glamcia z rodziną

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/31487837_sylwester.jpg

• 2 weeks później...
Kris, co to dokładnie znaczy:

W kuchni okap będzie w funkcji pochłaniacza i potem powietrze będzie kierowane strugą powietrza ( nie bezpośrednio rurą) w kierunku wywiewu WM.

Hej, a to znaczy że okap będzie pracował w funkcji pochłaniacza ( większość modeli taką opcję ma po zastosowaniu wkładu z filtrem węglowym, powietrze z okapu/pochłaniacza będzie swobodnie puszczone na kuchnię, ale bardziej w kierunku wywiewu wentylacji mechanicznej (w skrócie WM) - nie będzie bezpośredniego połączenia. :roll:

A czy te rozwiązanie będzie się sprawdzać to się zobaczy, instalatorzy gadają, że powinno dobrze działać :roll:

Hej. Gratulacje z okazji przeprowadzki!

Przy okazji mam pytanie związane z rekuperatorem. Jak sprawdza się to rozwiązanie z pochłaniaczem?

Ja cały czas się waham jak rozwiązać podłączenie okapu ...

I jak w ogóle sprawuje się Wasz rekuperator? Czy instalacja jest cicha i czy w sypialniach nie słychać szumów?

I jeszcze czy Brink nie okazał się zbyt mały do Waszej kubatury?

Pzdr

• 1 month później...
  • 2 months później...
Witam

Z tego co pamiętam to masz chyba najlepiej zrobioną izolację balkonu i tarasu na forum i tu moja prośba i namiary na produkty zdjęcia bo już niestety się nie otwierają. W razie potrzeby przesyłam maila [email protected]

Pozdrawiam

Moncia

witam

chętnie także poprosze o namiar na tą osobę

pozdrawiam