Gość Gosc_gość 08.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej! Ja budowę rozpoczęłam 14 Maja Buduję w Obornikach. Jutro zalewamy posadzkę od środy mury do góry. Budujemy Karminę z Archipelagu. Chętnie będę tu zaglądać. Jesteśmy na podobnym etapie. Pozdrawiam!!! Karolina KUBICA!!! Witam w moich skromnych progach No właśnie KUBICA się dzisiaj spisał wzorowo, a potem powinien wjechać bolidem na boisko, gdzie grali mecz Polska-Niemcy i powinien porozjeżdżać to towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Podolski to powinien być rozstrzelany za zdradę A tak na serio to dla mnie wynik meczu po Kubicy był już obojętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.06.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Podolski to powinien być rozstrzelany za zdradę A tak na serio to dla mnie wynik meczu po Kubicy był już obojętny. He, He dla mnie też wolałem oglądać mądrzące się "SOWY" (Zientarski, Dowbor i inni) po wyścigu niż mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kristofuros Na moje wielkie szczęście nie było wreszcie Dowbora. Nie mogłam znieść jego braku kompetencji. Jak wczoraj Zientarski zaczal sie widac z goscmi to aż podskoczyliśmy z radosci. A swoją drogą Zientarski wczoraj po raz pierwszy z bananem na ustach - widac że syn wyszedł ze szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.06.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kristofuros Na moje wielkie szczęście nie było wreszcie Dowbora. Nie mogłam znieść jego braku kompetencji. Jak wczoraj Zientarski zaczal sie widac z goscmi to aż podskoczyliśmy z radosci. A swoją drogą Zientarski wczoraj po raz pierwszy z bananem na ustach - widac że syn wyszedł ze szpitala. Popatrz z takim "zainteresowaniem" ich słuchałem, że nawet nie zauważyłem, że Dowbora nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Baaardzo ładne drzwi. Ciekawi mnie reszta wystroju do nich A drogie to znaczy ile...? Mnie się żadne widziane nie podobają Zazdroszę architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Porta ma bardzo podobne - oni chyba zawsze papugują po sobie:http://www.porta.com.pl/po.php?name=products&pID=65&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Porta ma bardzo podobne - oni chyba zawsze papugują po sobie: http://www.porta.com.pl/po.php?name=products&pID=65&lang=pl Ten model C.6 ma za szerokie te szybki i pewno nie mają takiej struktury te panele między szybami, a model A.9 ma za wąskie. By trzeba zobaczyć organoleptycznie, ale w tych Noble II się zakochaliśmy także wątpię żebyśmy się skusili na Porte. A te Pol-skone model Noble II kosztują sporo bo 1390,00 netto katalogowo za skrzydło, w składach Vox montaż jest za 1 zł. Te drzwi to jest nowość pewno dlatego tyle kosztują. Mam nadzieję, że jak będziemy kupować to cena spadnie, albo będą dawać większe rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ja Cie wcale nie próbuje przekonywać do Porty, nie jestem przedstawicielem Na targach chyba takie drzwi widziałam, ale teraz nie wiem które. Tylko mi się rzuciły w oczy że ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 W pierwszym podejściu te drzwi Pol-skone Noble II odrzuciliśmy, ze względu na cenę i chcieliśmy tańszy model Impuls wersja 12. Architekt jednak nas przekonał, że drzwi się non stop dotyka i widzi je się z bliska - mają duży wpływ na postrzeganie wnętrza. Często w aranżacjach mebli nawet tych niezbyt wyszukanych dają specjalnie wypasione drzwi, żeby podkręcić efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 14.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witam i widzę, że jesteśmy na podobnym etapie jeśli chodzi o wybory. Dzisiaj byliśmy oglądać drzwi w Progresie na św. Michała Jeśli chodzi o wentylację - u nas było dokładnie tak samo. Rekuperatory porażka, bartosz jest jak najbardziej do przełknięcia. Wiesz już kto będzie montował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witam i widzę, że jesteśmy na podobnym etapie jeśli chodzi o wybory. Dzisiaj byliśmy oglądać drzwi w Progresie na św. Michała Jeśli chodzi o wentylację - u nas było dokładnie tak samo. Rekuperatory porażka, bartosz jest jak najbardziej do przełknięcia. Wiesz już kto będzie montował? Witam Wentylacje pewno wykona SAN-GAZ z Jarocina, przynajmniej wstępna rozmowa była bardziej konkretna, bo z tym z Poznania jakoś rozmowa się nie kleiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 14.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dokładnie te same wrażenie. I też oczywiście firma z Jarocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No wreszcie pokazałeś jakieś dzieło swojego architekta ja się zgadzam z koleżeństwem z wątku elewacyjnego - fajne drewno i cegła, ale ten ciepły beżyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No wreszcie pokazałeś jakieś dzieło swojego architekta ja się zgadzam z koleżeństwem z wątku elewacyjnego - fajne drewno i cegła, ale ten ciepły beżyk... Popracujemy jeszcze nad elewacją, dlatego tez zbieram opinie. Temat już się robi pilny, bo trzeba wymurować z klinkieru tą donicę na tarasie, a taki klinkier będzie też na cokole domu, na około drzwi wejściowych i na ogrodzeniu frontowym. To też w sobotę mamy wycieczkę do hurtowni w Przeźmierowie - architekt twierdzi, że tam jest największy wybór. Jak masz jakiś inny namiar na hurtownię z dużym wyborem klinkieru to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a co to za oświetlenie przy garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a co to za oświetlenie przy garażu Szczerze mówiąc, to jeszcze nie wiem Architekt co prawda pokazywał modele wszystkich lampek, ale niestety nawet nie pamiętam co to za firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.06.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dodałem jeszcze jedną wizualkę, ze zbliżeniem na garaż i te oświetlenie to jakieś zamontowane w podbitce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 no właśnie słyszałam o takim rozwiązaniu i jestem go bardzo ciekawa super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.06.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 no właśnie słyszałam o takim rozwiązaniu i jestem go bardzo ciekawa super to wygląda Cieszę się, że również Tobie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts