agakz 19.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ależ kolega rozpętał wojenkę w wątku elewacyjnym Nie znam innej klinkierowni poza Przeźmierowem, tylko tam kupowałam kiedyś klinkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.06.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ech, bo mnie ten przemądrzały Makary zdenerwował. Nie lubie jak ktoś wyjeżdża z epitetami na pograniczu slangu podwórkowego, bo to znaczy że nie wiele ma konkretnego do powiedzenia i odzywa się tylko po to, żeby bić pianę. A Irma znowu buduje dom w zupełnie innym stylu i ma moim zdaniem zupełnie inne postrzeganie tego typu tradycyjnych domów. Dostałem także konkretną i konstruktywną opinię od naszej "Szefowej". Pani Agnieszka widziała też wcześniejszą wersję wizualizacji z większą ilością klinkieru i zrozumiała, że aktualna wersja jest kolejną ewolucją poprzedniej, że zmierza to w dobrym kierunku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.06.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Krzysztof, napisz coś więcej o systemie antyoblodzeniowym. Czy to trzeba uwzględnić przy wylewaniu schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Krzysztof, napisz coś więcej o systemie antyoblodzeniowym. Czy to trzeba uwzględnić przy wylewaniu schodów? Tylko, że ja za dużo nie wiem Architekt to wymyślił i mi się to spodobało. I ma to już uwzględnione w dokumentacji. Na początku byłem przeciwny, bo myślałem, że to sporo kosztuje. Już nawet zapomniałem ile to będzie kosztować, ale naprawdę niewiele, chyba 1000zł czy 1200. W każdym razie ten system będzie miał 2 sekcje grzejne: schody wejściowe i podjazd do garażu. Jednak trzeba to uwzględnić przy wylewaniu schodów, bo to chyba z 1cm lub 1,5 zajmuje. Zamailuje do Architekta jak mi odpisze to dam Ci szersze info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Krzysztof, napisz coś więcej o systemie antyoblodzeniowym. Czy to trzeba uwzględnić przy wylewaniu schodów? Dostałem Info Aga, taki system oblodzeniowy będzie: INSTALACJA PRZECIWOBLODZENIOWA - kabel grzejny Deviflex™ DSIG 20 - czujnik gruntowy - zmodernizowany termostat Devireg™ 850 III - asilacz 24 VDC Producent: http://www.devi.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dzięki, poczytam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Powitać, ja niestety już po wakacjach Fajne mebelki. Pytanie: jak liczyliście jak wysoko murować taras w stosunku do wyjścia z salonu? aha, nie tak szybko proszę, bo mnie przegonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.07.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Powitać, ja niestety już po wakacjach Fajne mebelki. Pytanie: jak liczyliście jak wysoko murować taras w stosunku do wyjścia z salonu? aha, nie tak szybko proszę, bo mnie przegonicie Jak liczyliśmy ?? zapytaj Radka, bo ja nie wiem Na stropie się trochę zatrzymają, bo jest mocno pracochłonny także nie masz się co obawiać, że Was dogonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikapl 04.07.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 witam, bardzo podoba mi się Pana Domek a jeszcze bardziej dachówka. Czy mogabym prosic o namiary (telefon, adres) na firmę, gdzie zostaa zakupiona? Będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.07.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 witam, bardzo podoba mi się Pana Domek a jeszcze bardziej dachówka. Czy mogabym prosic o namiary (telefon, adres) na firmę, gdzie zostaa zakupiona? Będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam Witam w moich progach po pierwsze, żaden ze mnie Pan Pisałem już o dachówce i hurtowni na Nowej Grupie Wielkopolskiej 2008, ale tu zacytuję żebyś nie musiała szukać Potwierdzam, Dek-pol na Sytkowskiej robi dobre ceny http://www.dek-pol.com.pl konkretny kontakt to Pan Szymon Krawczyński 502 041 740 - konkretny gość i naprawdę sie stara. A w ogóle polecam dachówki Jacobi najlepiej w angobie szlachetnej, mają super jakość i np w moim przypadku dach prawie 300m2 Jacobi J12 Edelschwarz (czarna angoba szlachetna) była tylko 1500 zł netto droższa od Koramica renesansowa L15 antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Napisałabym coś o kominku, ale znowu będzie, że za Tobą łażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Napisałabym coś o kominku, ale znowu będzie, że za Tobą łażę Przed Tobą się nie da uciec http://www.talenty.pl/emoticons/122.gif http://www.talenty.pl/emoticons/238.gif http://www.talenty.pl/emoticons/57.gif Ale spoko możesz zjechać ten kominek, bo idzie do kosza. Za dużo pierdułek i wyszło na to, że w tym projekcie kominek stanowi tło, a powinien być w centrum uwagi. Będziemy czekać na nowy projekt. W końcu za to płacę więc mogę wymagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.07.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Wcale go nie chciałam zjechać . Kominek jest ładny, ale ponieważ nie pokazałeś całego wnętrza, stylu i kolorystyki to trudno powiedzieć czy pasuje. Mnie się drewno podoba ogólnie więc dla mnie jest ok, błyskawica mnie zastanowiła No i to, co sam powyżej napisałeś - ma się wtapiać czy być głównym elementem wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikapl 14.07.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.07.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 dzieki za namiary Nie ma sprawy. mam nadzieję że będą przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Pogratulować stropu To teraz by się Wam przydał deszczyk a nie taki piekarnik, żeby nie podlewać, nie? Dla mnie za to lepiej sucho, bo mam samą folię z dziurami na okna na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Pogratulować stropu To teraz by się Wam przydał deszczyk a nie taki piekarnik, żeby nie podlewać, nie? Dla mnie za to lepiej sucho, bo mam samą folię z dziurami na okna na dachu A podziękować Ja wolę słoneczko, lubię polewać z węża Dzisiaj już 2 razy podlane i jutro też podleję ze 2 może nawet 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ale z góry to Wasz strop jest ooogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ale z góry to Wasz strop jest ooogromny Jest tylko troszkę większy od Twojego, poniżej parametry Moja Krzewuszka (G2) : długość= 18,29m szerokość= 10,1m Twój Groszek (G2) długość= 18,24m szerokość= 9,1m Także są to kosmetyczne różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts