Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Uli i Krzysztofa Krzewuszka Poznań

Gość Gosc_gość

Recommended Posts

Hehe, widze że u Ciebie już wszystko zaplanowane, mebelki ustalone... u nas narazie tylko wizje co i jak miało by być :p

jedyne czego jestem pewien to taka mała wanienka :D

http://img124.imageshack.us/img124/3761/428586136ii3.jpg

nie wiem na ile jest to możliwe technicznie , ale chciałbym ją umieścić w pomieszczeniu nad garażem... i najlepiej "schowaną" w podłodze :-?

z boku sauna a reszta przeznaczona na różne sprzęty sportowe. Mamy synka 2,5 roku więc trzeba pomyśleć, żeby jak dorośnie miał gdzie dźwigać ciężary 8)

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość

Heh, mnie też nachodzą pomysły, żeby tam wstawić jakiegoś Kettlera lub Atlasa z ławeczką :wink: i żeby to rzeczywiście było pomieszczeni rekreacyjne ( treningowe), do tego jeszcze ławeczka i rowerek treningowy, jakiś TV LCD-ek na ścianie stryszku, żeby się trenowanie i jazda w zimie nie nudziła :wink: :roll: ech pomysły są tylko nie wiadomo do końca jak to z kasą wyjdzie.

A ta wanna jest super-odjazdowa :p ,ale w podłodze jej nie umieścisz bo strop ma tylko 16cm nad garażem, chyba że tą podłogę mocno nadbudujesz.

Albo wiem - nie rób garażu, wszystkie otwory zamuruj i zrobisz odjazdowy basen z trampoliną ze spocznika http://www.talenty.pl/emoticons/191.gif :p :wink:

Gość Gosc_gość
hehe, myslałem raczej o lekkim obniżeniu podłogi pod wanne - dokładnie tak jak jest to wykonane w przypadku schodów, następnie podniesienia części podłogi wokół a reszta zabudowana :wink:. Tylko nie wiem czy to jest możliwe :-?

Możliwe pewno jest, ale to już musi pokombinować konstruktor i dokładnie przeliczyć co i jak :roll:

Witam Kristofuros podczytuję twój pamiętnik bo zaczeliśmy w podobnym terminie i w sumie teraz też jesteśmy na podobnym etapie budowy :D A żeby było jeszcze bardzie zharmonizowane to do nas też we wtorek dojechała więźba i też w poniedzałek wchodzi cieśla :lol:

PS. Plany zamieszkania też przewidziane na jesień 2009 :D :D :D

Gość Gosc_gość
Witam Kristofuros podczytuję twój pamiętnik bo zaczeliśmy w podobnym terminie i w sumie teraz też jesteśmy na podobnym etapie budowy :D A żeby było jeszcze bardzie zharmonizowane to do nas też we wtorek dojechała więźba i też w poniedzałek wchodzi cieśla :lol:

PS. Plany zamieszkania też przewidziane na jesień 2009 :D :D :D

Witam w moich skromnych progach :D

Plany rzeczywiście podobne, z tym że u mnie się trochę skorygowały, bo będę cisnął, żeby się przeprowadzić jak najszybciej - marzyło by mi się przeprowadzka jeszcze przed Świętami Wielkanocnymi, ale pewno się nie uda :-?

Gość Gosc_gość
Kristoforuss najpierw wielkie gratulki :D

Dzisiaj po przeczytaniu twojego wpisu w dziennik parsknęłam śmiechem - nasi cieśle mieli być również w poniedziałek ale ..... omsknęło im się trochę będą w..... czwartek :lol: :lol: :lol:

Dzięki :oops: :D

dzisiaj rano przejeżdżałem koło budowy i też tylko wiatr śmiga po domu a Cieśli jak nie było tak niema :-? Pewno też wejdą w czwartek jak u Ciebie :roll:

Gość Gosc_gość
No to mamy klub http://klub.chip.pl/gekon/emots_m/7up01.gif

Jest ktoś jeszcze kto niedawno - chyba w lipcu - podpisał/-a umowę z naszym GW i buszuje na forum, kiedyś nawet pytał/-a się mnie o GW, ale teraz nie potrafię sobie przypomnieć kto to był :roll:

Może to damimax , z resztą Twój dziennik też odwiedzała

( 8 str 1 post w Komentarzach :wink: )