RATMED 05.05.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam...chcę kupić działkę, która ma już wydane warunki zabudowy...niestety nie ma jeszcze wytyczenia geodezyjnego...jak sporządzić umowę?? czy to ma by umowa warunkowa...czy mam szanse na kredyt bez takowego wytyczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Zanczy sie jest w trakcie podziału ? No bo jak inaczej może mieć warunki ? Warunki Zabudowy wydawane są na konkretną działkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RATMED 05.05.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Działka ma już warunki zabudowy...i na podstawie warunków zabudowy< jako wniosku> geodeta wyznacza granice działki..tak mi powiedzieli w gminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geonet 05.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Działka ma już warunki zabudowy...i na podstawie warunków zabudowy< jako wniosku> geodeta wyznacza granice działki..tak mi powiedzieli w gminie... no to coś Ci namotali geodeta nigdy nie wytyczy granic działki na podstawie WZ tylko na podstawie danych z ewidencji gruntów chyba że w WZ okresla się przyszły podział to wtedy geodeta wyznaczy nową granicę ale i tak musi ona byc ujawniona w ewidencji gruntów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RATMED 06.05.2008 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 dokładnie w WZ określony został przyszły podział...z tego co zrozumiałem to na podstawie WZ jako wniosku geodeta może< być może musi/???> wytyczyć te działki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts