amiia74 05.05.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 witam,mam pytanie-czy mozna wystąpić o wz dla wybudowanego budynku i czy działka nie moze przekraczać 0,50ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ale o co chodzi ?WZ dostajesz na działkę nie na budynek - szczególnie wybudowany. Chyba, że na działce stoi już budynek a Ty chcesz coś zbudować obok/zamiast. A o co chodzi z 0,5 ha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiia74 05.05.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 chodzi o to że dom już stoi -złamaliśmy warunki mpzp przesuneliśmy budynek w głąb działki ,dom został oddany do użytku PIN wydał nwgatywną opinię no i mamy problem i to duży ,ale zaproponowali mi o wystąpienie wz i twierdzą że gmina nie może wydać wz jeżeli działka jest większa niż 0,50 ha ,wtedy albo nowy plan ,albo trzeba podzielić działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Aaaa czyli teraz jasne - myślę, że temat dla Oskara ( albo zajrzyj do Warunki Zabudowy - pomogę) i poczytaj trochę O tu : http://forum.muratordom.pl/budowa-domu-na-teneryfie-w-hiszpanii,t130649.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiia74 05.05.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 dzięki za podpowiedż -sytuacja nieciekawa i skomplikowana i raczej nietypowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts