andzia22 05.05.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Proszę o opinię na temat tych farb, przed nami malowanie całego domu na początku myśleliśmy o gotowych farbach Dulux, ale w sprzedawca polecił nam farby wymienione w temacie. Czy ktos malował tymi farbami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 05.05.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Tak ja malowałem,zdecydowanie polecam dulux ,nawet z racji mr.Been,a tak na powaznie jest zmywalna ,wydajna i pięknie kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 05.05.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Magnat jest lepszą farbą niż dulux (przynajmniej gotowe farby, te z mieszalnika duluxa są lepsze) ale polecam dać pod magnata Snieżkę Grunt a napewno nie bedzie niespowdziewanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 06.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Malowałem białym magnatem sufity - rewelacja, bardzo ładnie kryje (wystarcza w zupełności jedna warstwa) i jest wydajna. Polecam. Aha - na podkład oczywiście śnieżka grunt i będzie git. Poza tym polecam farby Nobiles pory roku - tak samo ładnie kryją (również jedna warstwa na snieżkę grunt) i bardzo ładne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 06.05.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 właśnie słyszałam ostatnio kilka bardzo pozytywnych opinii na temat śnieżki "barwy swiata"(bodajże) ,nie wiem jak ona wygląda cenowo w porównaniu do duluxa np. magnat ma pozytywne opinie,ale z tego co pamietam to droga farba ,takze nie powinno dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 06.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 przecueż wiadomo ze magnat to tez klasa, wcale nie wykluczam tej marki. Każdy ma jakis wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts