beata96 05.05.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Mam podejrzenie że informacje o moich zamierzeniach budowlanych "wyciekają" z gminnego wydziału architektury. Jak chciałem się dowiedziec adresu sąsiada w celu budowy gazociagu to gmina i zbiór map odpisały że są to dane objete tajemnicą o ochronie danych osobowych. Sąsiad w kłotni wykrzyczał mi że od pięciu lat zna moje zamierzenia. No własnie i tak się zastanawiam skąd.jaki jest aktualnie stan prawny? Czy jak się wysledzi urzędnika który ujawnia informacje to można go pociągnąc do odpowiedzialności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 05.05.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 no chyba nie za bardzo moga byc chronione bo jak wystepuje sie o wypis z rejestru gruntow to te dane sa tam widoczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geonet 05.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 no chyba nie za bardzo moga byc chronione bo jak wystepuje sie o wypis z rejestru gruntow to te dane sa tam widoczne.... hmmm..to można sobie ot tak wziąć wypis na dowolną działkę?? nie trzeba mieć "interesu prawnego" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts