Bartex_spx 18.08.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Bardzo ładna. Tyle że... drabinka dla dzieci - niestety Jestem na etapie planowania, jak będzie wyglądał nasz taras i tak sobie te różne barierki oglądam. U mnie musi byc prosta, bez udziwnień, bo taki styl lubię, ale właśnie odpadają poziome "szczebelki" ze względu na dzieci. A poziome bardzo mi sie podobają. Ale nie mogę takich mieć. A mnie podoba się ta z tak jak ją nazywacie "drabinką" ale nie mam dzieci, także nie brałem pod uwagę nigdy takich dodatkowych funkcji. Ja swoją przy domu robiłem samodzielnie wyszło nieco taniej niż w przypadku gotowych rozwiązań [link reklamowy zbędny] dosyć tanio, ale nie wliczam oczywiście robocizny. Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ljane 28.08.2016 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) My mamy klasyczną balustradę, metalową, bogato zdobioną, w lekko secesyjnym stylu wykonaną przez [sPAM]. Lubię klimaty retro, więc i ogrodzenie i balustrady musiały być w tym stylu. Edytowane 1 Września 2016 przez Elfir proszę o zdjęcia a nie namiar na wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts