sebanek 06.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Zadzwoniła do mnie przedstawiciel z TP i chce mi wcisnąć videostradę. Czy kotoś to ma? jak to chodzi na prędkości 512 kb/s? Bo coś czuję, że to może być jakaś ściema - będa kasować abonament, a z tv nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.05.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Zadzwoniła do mnie przedstawiciel z TP i chce mi wcisnąć videostradę. Czy kotoś to ma? jak to chodzi na prędkości 512 kb/s? Bo coś czuję, że to może być jakaś ściema - będa kasować abonament, a z tv nici Wideostrada działa na drugim równoległym łączu, jeśli dobrze pamiętam to chyba 2 mbit. Tzn. masz 512 kbit do internetu i "drugie" pasmo zarezerwowane dla wideostrady, mimo że wszystko idzie jednym kablem. Co do jakości - widziałem to na 32-calowym LCD w punkcie sprzedaży TP. Jakość obrazu jak dla mnie nienajlepsza - znacznie lepsza jest na platformach cyfrowych - n, polsat, cyfra+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 06.05.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dodatkowo do Video dostajesz 4 Mbit. Co do jakości i oferty. Oferta taka jak w Cyfrze +. Jakość dość dobra. Najlepiej sprawdzić to sobie u kogoś kto ma , albo w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 07.05.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Mam od 5 miesięcy.Jakość dobra. Przerw w odbiorze brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebanek 07.05.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dzięki za odpowiedzi. Chyba w to wejdę. Tym bardziej, że i tak mam już neostradę i liveboxa, czyli wzrost abonamentu będzie kilkuzłotowy, a do tej pory korzystam tylko z tv naziemnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 07.05.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dzięki za odpowiedzi. Chyba w to wejdę. Tym bardziej, że i tak mam już neostradę i liveboxa, czyli wzrost abonamentu będzie kilkuzłotowy, a do tej pory korzystam tylko z tv naziemnej. Nie wszędzie gdzie działa neostrada będzie działać videostrada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.05.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 To fakt. U mnie działa bez zarzutu ale znajomi którzy całkiem niedaleko mieszkają musieli zrezygnować bo działało na "skraju" akceptowalnej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalia 01.06.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam Ja mam Videostradę a właściwie Multipakiet od roku i napewno z niej nie zrezygnuję , jakość jest super . Za wszystko tzn telefon stacjonarny (plan 60 min) internet, VOIP, i videostradę pakiet podstawowy . Razem płacę 115 - 110 zł zależy do miesiąca . A-ha zapomniałam o wypożyczalni filmów Teraz zastanawiam się na pakietem "M" - dodatkowo 55 kanałów za 59,90 ha ha. Telewizor Panasonic LCD , No . Uważam , że warto bo jakość jest naprawdę bardzo dobra i bez żadnych anten na "kominie" hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts