WiolettaW 06.05.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witam mam do ułozenia schody z marmuru . Schody sa proste bez zadnych skoplikowanych zakręrów. Czy ktos wie ile kosztuje ułożenie ? Bardzo prosze o odp. a moze kogos mozecie polecić z powiatu wołomińskiego najlepiej okolice zielonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 06.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ja mam schody 29 stopni i podstopni i kamieniarz wycenil montaż (sam montaż bez ciecia) na 1620 zl. ciecie to dodatkowe koszta: cięcie 88 metrow x 20 zł = 1760 zł plus polerowanie i fazowanie 63 metrow x 25 zł = 1575 zł. razem 4955 zl. uwazam ze to niezla oferta. a material zalezy jakiej jakosci, bardzo rozny moze byc koszt, okolo 22 mkw marmuru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolettaW 06.05.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 dziekuje jak narazie nie mam zadnej ofert dopiero zaczne szukać dzieki bende miała jakie kolwiek porówanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 06.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Tak jak Vandea mówi ta cena to jest mirodajny przykład i do przyjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolettaW 08.05.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 hmmm ... cena jest dobra tylko jest problem bark ludzi do pracy. Nawet tych drogich obdzwoniłam kilka firm i prywatnych usługowców i nikomu pracować sie niechce jednemu zadaleko(15 km) drugiemu zamało roboty trzeci tylko gotowe pocięte trepy ale bez pasowania(to sama bym pociete trepy położyła na gotowe schody ) nastepny sie zastanowi ale bardzo nie ma czasu bo sie dziecmi opiekuje ludzie to tak na oko 5 tys za sama robociznena jakis tydzień . ja niewiem to juz za 5 tys sie nie opłaca pracowac chyba sama pujdę na jakies szkole bo jak dlamnie to sporo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts