domsat 13.04.2021 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Potwierdzam powyższą radę. Żyły okrągłe = jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 13.04.2021 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 ten można kupić z żyłami okrągłymi , nie ma problemu z podłączeniem pod rozłącznik, nie trzeba żadnych tulejek i itpA żyły sektorowe potrzebują tulejki? Albo jest zakaz podłączania pod zaciski rozłącznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 13.04.2021 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Mi poprostu nie chcieli dać 3faz bo Pan biurowy zakwalifikował moją działkę jako rekreacyjną (mimo, że miała WZ) i powiedział, że max 5kW na 1fazie. To może było jak w Twoim przypadku. Każde wytłumaczenie jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daromonia 19.04.2021 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Mi poprostu nie chcieli dać 3faz bo Pan biurowy zakwalifikował moją działkę jako rekreacyjną (mimo, że miała WZ) i powiedział, że max 5kW na 1fazie. To może było jak w Twoim przypadku. Każde wytłumaczenie jest dobre. swierol dokładnie tak, Pan Biurowy co się zna... Moja działka jest działką rolną i zgody na 3 faz nie ma. Czyli jak rolnik wywierci studnię głębinową do obsługi produkcji rolnej to nie ma możliwości zamontować pompy III fazowej bo jakiś krawaciarz stwierdził, że nie przysługuje i już. To jest Polska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts