Piterek 13.09.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Witam wszystkich,mam zamiar kupić działkę i jest ona przenaczona właśnie pod tajemniczą penetrację turystyczną. Czy ktoś się z czymś takim spotkał i jakie ma dla mnie jako potencjalnego nabywcy konsekwencje.Będę wdzięczny za wszelką pomoc i wskazówki PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 13.09.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Witam wszystkich, mam zamiar kupić działkę i jest ona przenaczona właśnie pod tajemniczą penetrację turystyczną. Czy ktoś się z czymś takim spotkał i jakie ma dla mnie jako potencjalnego nabywcy konsekwencje. Będę wdzięczny za wszelką pomoc i wskazówki Pozdrawiam Piotr Lepiej nie stawiaj na niej domu, bo zostanie przez turystów spenetrowany . Pierwszy raz słyszę, żeby w ten sposób określać funkcję terenu, jeżeli jest on własnością prywatną. Zapytaj w gminie jak wyobrażają sobie ograniczenie Twoich praw własności przy takiej funkcji terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 27.09.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Sądzę, że może chodzić o tak popularną w Azji sexturystykę. Zapewne polskie władze pozazdrościwszy Tajlandii ustanowiły podkategorię przeznaczenia, pod domy schadzek (oględnie rzecz ujmując). Jak przyjdzie turystka, to MUSISZ ją spenetrować, gorzej jak przyjdzie turysta - bo nie jest określone w tym przypadku czy Ty penetrujesz turystę, czy turysta penetruje Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 27.09.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Lukins,padlam ze smiechu,odzyskuje przytomnosc i podpowiadam Piterkowi,ze prawdopodobnie sa to obszary ,byc moze parku lesnego,jakis zabytek przyrody?Akurat przez Twoja dzialke przebiega szlak turystyczny.Chyba mozesz sprawdzic w gminie co to sa za tereny?Ja bym sie w to nie ladowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 skorpionko looknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts