ASIAIZBYSZEK 06.05.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 WITAM, MAM PROBLEM Z POMALOWANą śCIANA NA CIEMNY BORDOWY KOLOR. PRóBOWAłAM Ją UMYć PONIEWAż BYłA SIWA OD KURZU KOńCóWKA BUDOWY I PORZąDKI.NIESTETY EFEKT TRAGICZNY MNóSTWO ZACIEKOW SMUG ITP. NIE MAM JUż POMYSłU CO Z TYM ZROBIć.MALOWAłAM DEKORALEM Z KOLEKCJI E.M.I NIESTETY ZACZYNAM żAłOWAć.POZOSTAłE MALOWAłAM TIKURILLą I WSZYSTKO JEST SUPER.ALE TAMTA TO TRAGEDIA PROSZę DORADżCIE CO ZROBIć PRZERAżA MNIE FAKT O PONOWNYM MALOWANIU. Z GóRY DZęKUJę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 07.05.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 chyba nie ma wyjscia tylko pomalowac...ale chyba juz nie tym duluxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 07.05.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dzięki,pomału się oswajam z tą myślą,ale jestem załamana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts