Maluszek 20.06.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Moje jak idę do pracy to śpią jak zabite i ze zdziwieniem na mnie patrzą dlaczego ich budzę. Natomiast w weekend wstają o 6 rano I jak tu z nimi wytrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabryjella 20.06.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Moje są już tak "wyregulowane", że na tą 6-7 trzeba się zwlec i wyjść, za to potem można się położyć, bo przed piętnasta na pewno się nie zwloką w takich chwilach marzę już o wyprowadzce na wieś, gdzie w piżamce przed domek z psami na sioo, a potem dalej do wyrka bo zleźć z siódmego piętra w środku dużego warszawskiego osiedla to już trzeba się odziać, chociaż zdarza się, że mi piżama spod kurtki wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts