Janisia 07.05.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie,mieszkam na granicy Śląska z Beskidami bo Czechowicach.Serce moje jest jednak bliżej gór i stąd to powitanie.Właśnie rozpoczynamy rozbudowę starego domu i już na etapie papierków mam wrażenie że prościej byłoby się wybudować!Ale bądżmy dobrej myśli,jutro będzie lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.05.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 witaj, Janisia na pewno potem będzie tylko lepiej /wiem jak to jest rozbudowywać stary dom/ powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janisia 08.05.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dzięki za pociechę! Słoneczko świeci,wiaterek wieje,więc trzeba mieć nadzieje! Właśnie jestem po remoncie łazieneczki w starym domku i chyba dlatego mój optymizm lekko oklapł,a szczególnie wiara w dobrych fachowców Cieszę się że nie jestem osamotniona,liczę na rady i wsparcie!pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts