Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prosze o pomoc. Poszukuje osoby z forum, ktora....

AgaAloes

Recommended Posts

..ma w podpsie link do galeri z inspiracjami.

Trzy dni temu przypadkiem kliknelam, weszalam i zobaczylam tam lazienke moich marzen a ze moja zamowiona miala przyjsc dzisiaj, to z nerwow zamnkelam link. Dzisiaj zadzwonil dostawaca, ze plytek nie bedzie (czekalismy ponad 2 miesciace) i mam okazje spelnic swoje marzenie :o Tylko.....szukam, szukam szukam :( i znalesc nie moge.

Lazenka ze zdjecia wyglada mniej wiecej tak:

-jest drewnaino chyba szara, dosc ciemna

- po prawej jest umywalka z lustrem a na wspost poleczki i chyba toaleta

- charakterystycza kest podloga...polaczenie drewna z kafla...dla mnie super

Czy ktos dostrzegl to zdjecie lub moze sam wlascicel zobaczy moj link.

Bede bardzo wdzieczna za pomoc.

..ma w podpsie link do galeri z inspiracjami.

Trzy dni temu przypadkiem kliknelam, weszalam i zobaczylam tam lazienke moich marzen a ze moja zamowiona miala przyjsc dzisiaj, to z nerwow zamnkelam link. Dzisiaj zadzwonil dostawaca, ze plytek nie bedzie (czekalismy ponad 2 miesciace) i mam okazje spelnic swoje marzenie :o Tylko.....szukam, szukam szukam :( i znalesc nie moge.

Jest coś takiego jak historia otwieranych stron w przeglądarkach 3 dni to powinno byc w histori. Może będzie łatwiej tam znaleść.