AgaAloes 07.05.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ..ma w podpsie link do galeri z inspiracjami. Trzy dni temu przypadkiem kliknelam, weszalam i zobaczylam tam lazienke moich marzen a ze moja zamowiona miala przyjsc dzisiaj, to z nerwow zamnkelam link. Dzisiaj zadzwonil dostawaca, ze plytek nie bedzie (czekalismy ponad 2 miesciace) i mam okazje spelnic swoje marzenie Tylko.....szukam, szukam szukam i znalesc nie moge. Lazenka ze zdjecia wyglada mniej wiecej tak: -jest drewnaino chyba szara, dosc ciemna - po prawej jest umywalka z lustrem a na wspost poleczki i chyba toaleta - charakterystycza kest podloga...polaczenie drewna z kafla...dla mnie super Czy ktos dostrzegl to zdjecie lub moze sam wlascicel zobaczy moj link. Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.05.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ..ma w podpsie link do galeri z inspiracjami. Trzy dni temu przypadkiem kliknelam, weszalam i zobaczylam tam lazienke moich marzen a ze moja zamowiona miala przyjsc dzisiaj, to z nerwow zamnkelam link. Dzisiaj zadzwonil dostawaca, ze plytek nie bedzie (czekalismy ponad 2 miesciace) i mam okazje spelnic swoje marzenie Tylko.....szukam, szukam szukam i znalesc nie moge. Jest coś takiego jak historia otwieranych stron w przeglądarkach 3 dni to powinno byc w histori. Może będzie łatwiej tam znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 07.05.2008 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 jajmar Dziekuje Ci z calego serca ))) Znalazlam!!! Szukalam pare godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 08.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 To pochwal się teraz co tak ci się spodobało, może mnie też zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 08.05.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No dobra Mam nadzieje, ze wlascicielka linku sie nie obrazi ) http://img293.imageshack.us/img293/3558/c5at0312zl7.jpg To teraz zapytam. Moze ktos wie jakies firmy sa te kafle?? Lub moze zna podobne?? Zakochalam sie w tym polaczeniu drewna i "betonu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 08.05.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wisia...czy my sie nie znamy z innego forum )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 08.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Bardzo mi się podoba ta łazienka, rzeczywiście można się zakochać. No siedzę jeszcze na dwóch innych forach, ale jakoś nie kojarzę nikogo. Bywam na forum gazetowym, głównie o dzieciach i na wizazu. Pozdrawiam jeśli się znamy, jeśli nie to też pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.05.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ja to zdjęcie widziałam w gazecie wnętrzarskiej a nie na tym forum- trudno znaleźć właściciela- tez i sie podobała- drewno to zapewne teak, cegła ręcznie formowana, a szarych kafli jest od liku tylko poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 12.05.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Znalazlam szare kafle...piekne. Rezygnuje z cegiel, ale wstawki drewna zostaja. Dziekuje! Wisia..to chyba sie znamy Rowniez pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yedi2000 13.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 proszę daj znać jakiej firmy kafle szare znalazłaś - ja też takich szukam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.05.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Polecam valverde seria The lofthttp://www.impero.com.pl/lazienkowe/plytki_ceramiczne/valverde/the_loft//amb_loft_5.jpghttp://www.impero.com.pl/lazienkowe/plytki_ceramiczne/valverde/the_loft//amb_loft_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts