Tom.Pakość 11.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Zdecydowanie ogrodzenie!!! Na wiosnę ruszyliśmy z budową. Jesienią myślałem o tym ogrodzeniu i wymyśliłem, że zrobię ogrodzenie dopiero na wiosnę. Ale żonka podeszła mnie sposobem ..." a może byśmy kochanie to ogrodzenie jednak zrobili". Ach te kobiety, jak im się oprzeć. I zrobiłem. I całe szczęście!!!!! Siatka i podmurówka z 3 stron, a od przodu prowizorka ogrodzenia ze starej siatki. Ludzie, jak ruszy budowa, to kiedy tu znaleźć czas jeszcze na ogrodzenie działki. A tak spokój, teren zabezpieczony, materiały bezpiecznie sobie leżą, nikt niepowołany się nie kręci!!!! Naprawdę wdzięczny jestem mojej wspaniałomyślnej żonce i teściowi, który też przekonywał. Naprawdę uważasz, że gdyby jakaś "ekipa" chciała wywieźć coś większego, to taka siatka stanowi istotne zabezpieczenie? Pewnie, że nie. Ale chociaż dzieciaki się nie kręcą, a budowa jest zabezpieczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts