wesolyromek 08.05.2008 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jak tam wasze zdrowko serduszka wy moje??!! , mam nadzieje ze dobrze bo jesli nie to zacznijcie oszczedzac i to dosyc osrto. Rząd: sprywatyzować szpitale i zablokować weto prezydenta. "Dziennik": Rząd jeszcze nie uchwalił reformy służby zdrowia, a już ją chce zmieniać. Jak pisze gazeta zmiany mają być poważne. Docelowo umożliwią otworzą furtkę do prywatyzacji szpitali, a jednocześnie utrudnienie prezydentowi postawienie weta. Premier ma mieć plan, który umożliwi mu przeprowadzenie powyższych . Ja rozumiem ze wiekszosc z was to Krezusi i macie to gleboko w tyle, ale moze paru z was tu zajrzy i odswiezy sobie pamiec. Pa!!! http://gregory33.bloog.pl/id,2849730,title,PRYWATYZACJA-SZPITALI-WG-SAWICKIEJ,index.html?ticaid=65d93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 08.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dzisiaj umawiałam dziecko na wizytę u specjalisty w poradni przyszpitalnej. Pediatra powiedział : trzeba szybko, pani w rejestracji powiedziała : wrzesień Składki płacone na publiczną służbę zdrowia mogę sobie wsadzić w kieszeń , za kilka dni zapłacę za wizytę prywatnie Czuję się, jakby ten szpital już był sprywatyzowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 08.05.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nie jestem Krezusem, ale już od 2 lat chodzimy z zoną do lekarzy prywatnie - nie ma sensu umawiac się w przychodni publicznej bo nie dość, że termin oczekiwani ana wizyte jest dośc długi, to później okazuje się, że zamiast specjalisty przyjmuje mnie jakiś lekarz zaraz po stażu i zamiast trafnej diagnozy bawi się w zgadywankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysia2006 08.05.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kampania wyborcza to jedno, a powyborcza rzeczywistość to drugie – z tak rozbrajającą szczerością minister skarbu Aleksander Grad komentuje pomysły Platformy na prywatyzację szpitali. Partia Donalda Tuska przed wyborami zarzekała się, że do przekształceń własnościowych szpitali nie dojdzie - podaje radio RMF FM Zapytany, dlaczego PO nie przyznawała się do swoich planów w kampanii wyborczej, Aleksander Grad powiedział, że kampania rządzi się różnymi prawami. Ale nie rządzi się prawami oszukiwania wyborców - zwrócił uwagę dziennikarz RMFhttp://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9932784&ticaid=15d9f&_ticrsn=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 08.05.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja też leczę się raczej prywatnie. To znaczy trudno powiedzieć, że się leczę bo bywam u konowała raz w roku. Dzieci leczę państwowo - jak chodzi o przeziębienie a prywatnie u specjalisty. Publiczna służba zdrowia ma takie terminy i takich konowałów, że lepiej nie ryzykować. Szkoda zdrowia. Pozdrawiam Ya PS. Wiecie jakie są trzy białe śmierci w Polsce? 1. Cykier 2. Narkotyki 3. Lekarz pierwszego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts