aniwys 08.05.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam. Czy ktoś z Państwa ma wbudowaną kuchenkę mikrofalową w dolnym pasie mebli kuchennych? Taki pomysł ma stolarz, który będzie robił nam meble. Nie mam pojęcia jak to w praktyce będzie wyglądać. Może ktoś ma już doświadczenie w tym temacie. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.05.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dosyć oryginalny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 08.05.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja póki co jestem posiadaczką mikrofalówki wolnostojącej (na zabudowaną nie mam miejsca) która obecnie stoi na blacie i od jakiegos czasu nosze się z zamiarem schowania jej do dolnej szafki Równiez z chęcią poczytałabym opinie osób które w ten sposób użytkują swoje mikrofale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Mam wolnostojącą mikrofalówkę, która stoi w dolnej szafce. Jest to dość duży model i szkoda mi było miejsca na blacie, a na półkę jest za duża. Nie narzekam na taki sposób użytkowania. Muszę tylko pamiętać, aby w trakcie używania nie zamykać drzwi szafki, żeby ciepełko miało którędy uciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 09.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Bardzo oryginalny pomysł. Moim zdaniem dobry. Jeśli piekarnik może być w dolnym pasie (coraz częściej w górnym) to dlaczego nie mikrowela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 09.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Hm... Ciężko będzie wyciągać w kucki talerze pełne gorącej zupy...Chociaż na pewno łatwiej, niż z szafki wyżej niż blat-w pasie górnych szafek(tak ma moja szawagierka i narzeka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 10.05.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Wolałam swoja niezabudowaną-wygodniejsza niz zabudowana w słupku z piekarnikami itd...nawet blatu nie ma blisko, zeby np gorący talerz postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 11.05.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 i za każdym razem schylac się... mi to nie pasuje, my mamy zabudowaną nad piekarnikiem na wysokości takiej, że wyjmowanie i wkładanie jest bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.05.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 a ja zabuduję w górnej szafce:)ile ludzi tyle pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 12.05.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 ja sobie chwalę - ze względu na dzieci, często same odgrzewają sobie jedzenie, wolę żeby robiły to w mikrofali niż na kuchni - mniejsze prawdopodobieństwo, że cos sobie zrobią. Wiem, wiem pewnie niektórzy stwierdzą, że dzieci rosną i niedługo i dla nich to będzie niweygodne, ale wtedy to juz bedzie kwestia przyzwyczajenie dla nas wszystkich.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniwys 12.05.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Czyli nie jest tak źle. Bałam się, że będą same złe opinie, a tu niespodzianka. Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts