Luśka 04.10.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Jak ja Wam zazdroszczę, że macie czas na ogniska, maślaczki, kanie ..... no i te trunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Lubię jesień,ale...to co sie dzieje w tym roku to.....już przesada.Pory roku zostały zredukowane do dwóch.O jesieni można tylko wspominać.A pomyśleć,że kilka lat temu o tej porze,pomykałam w białej sukni,w ciepły,słoneczny,kolorowy październikowy dzień.Dobrze,że zdjęcia chociaż są,to pokażę dziecku,że kiedyś po lecie była jesień,a nie od razu zima.Dzisiaj spadł śnieg w Suwałkach,a w weekend ma spaść w pozostałych rejonach kraju.ps.Przynajmniej się na butach zaoszczędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.10.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Opal, ja juz w sierpniu slyszalam, ze w tym roku to nas czeka wyjatkowo sroga, mrozna i dluuuga zima. Nie chcialo mi sie w to wierzyc, ale moze cos w tym jest, moze ona juz sie powoli zaczyna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Zaczyna?Ona już jest.Czai się pod moim oknem-widziałam ją na termometrze. ps.Nie wiem,jak zaoszczędzić na butach skoro trzeba kupować śniegowce polarne.Albo walonki-będzie taniej... opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.10.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Qrka, a do tego dojda jeszcze kozuchy i... kufajki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 22.10.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Nie lubię jesieni. Jedynie czas zbierania grzybów. Już od jesieni aż do wiosny, robi się wg mnie szaro, buro i ponuro. Wiem jesień potrafi zaskakiwać nas swoimi kolorami a i miłośnicy zimy również znajdą w niej coś ładnego. Jednak ja należę do osób, które powinny albo zapać w sen zimowy albo wyjeżdżać do ciepłych krajów. Niestety rzeczywistośc jest bardziej przyziemna, wobec czego muszę sobie jakoś radzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Uwielbiam te kolory,te zapachy..i mojego jednego sasiada,który z całej wielgachnej działki wszelakie zielicho i listeczki pali w cudnym ognisku zadymiając okolicę na co najmniej 2 dni...Zapachy jesieni są odczuwalne nawet w wannie..Okadzanie ponoć niweluje smrody cywilizacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 A tak, to okadzanie jest zmorą jesieni. opal Ale przecież jesieni już nie ma...Jest zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 23.10.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Jaka zima? Jest przepiękna jesień! W łykend byłem w takich małych górkach! Jak ja kocham jesień, tym razem było słonecznie z kolorowym kobiercem liściastych lasów... Super mega exterem total beatyfull Muszę się przyznać, że lubię także te dżdżyste (?) dni, włóczę się wtedy chętnie po ciemniejącym z wolna parku moknąc razem z okolicą, ciesząc się równocześnie na ciepłą herbatą i jakiegoś drineczka A w dalszej perspektywie jest biała zima - z narciarskimi włóczęgami po zaśnieżonych górkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 23.10.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 O tak, tak mi mów!Slawek:) napisz coś jeszcze. Wprost mrok się rozjaśnia od Twoich wizji. Uwielbiam ten klimat. Jest oooodlooootowo!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 24.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Rzeczywiście - odlotowo. Wczoraj padał u nas śnieg!! Wyglądało to nieziemsko. Raczej jakby ktoś rozerwał poduchę A rano było bielusieńko. A tu wciąż jeszcze liście na drzewach. I wszystko byłoby super gdyby nie te rachunki za olej Nasz kominek grzeje non stop od ponad tygodnia bo temperatury w nocy spadają dużo poniżej 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 27.10.2003 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Nie zdążyłam przed przymrozkami wykopać bulw z ogrodu, m in. kanny (tak się to chyba nazywa).Czy teraz ma to jeszcze sens?A nasiona jednorocznych? Zebrałam już po przymrozkach, czy coś jeszcze wzejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.10.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Wzejdzie-tylko wysusz dobrze,np. na gazecie i nie na kaloryferze.Mają aż fruwać jak dmuchniesz-wtedy do słoika po dzemie-i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 02.11.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Dobra, suszę właśnie, w dosyć ciepłej piwnicy.Ten słoik to wypróbowany?Nie musi być przewiewnie, np. w papierowej torebce? Bo w słoikach lepiej by mi sie podobało, mam więcej i moge przechowywać każde nasiona osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.11.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Zrób w pokrywce dziurki,albo przykryj taka ładna szmatką-z gumką i gdzieś mozna ustawić..Z materiałem to tak róznie- razu pewnego zeżarły mi myszy nasionka,co przyleciały z Peru...uuuu hlip hlip..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 04.11.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ja też mam ładne zdjęcia. Ostatnio dużo u nas było tęczy. Niestety jak już się połapałam, że pstrykam bez kliszy to taka najmocniejsza przeszła. Ale udało mi się złapać cień podwójnej.No i mam też zdjęcie pomieszanych pór roku.Chętnych zapraszam:http://community.webshots.com/user/ewcia_Zdjęcia o których piszę są na końcu albumu "domowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts