nurni 14.09.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Działka w Halinowie, projekt gotowy Manuela (ze zmianami) Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 29.09.2003 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witam ponownie, bo chyba ostatnio nikogo nie zastałem. Czytam to forum i czytam i chylę czoła przed wszystkimi inwestorami, którzy tu się wypowiadają. Jestem pod wrażeniem. Zbudowaliśmy z ojcem dom, firmę i dwa garaże i wydawało mie się, że "co to nie ja" wiem prawie wszystko to co mi tam budowa własnego domku. Poczytałem to i owo na forum i w Muratorze i - WIEM ŻE NIC NIE WIEM. Ale do kwietnia jest parę nocek i na pewno się mocno dokształcę. A to wszytko dzięki Wam drodzy forumowicze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richie 29.09.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witam Ciebie Nurni na tym forum tym cieplej iż:tej wiosny napisałem to samo co ty (prawie)manuela to fajny domekHalinów to piękne miejsce do budowy domurichie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 31.10.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Witam, ja także zaczynam budować Manuele na wiosnę w Mińsku Maz. Liczę na wymianę doświadczeń.E-Mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.11.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Ja też zaczynam na wiosnę ale nie manuela. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 25.11.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Działka w Halinowie, projekt gotowy Manuela (ze zmianami) Jakie zmiany wprowadzasz w swojej Manueli? Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts