Witch13 08.05.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Czy wiecie może gdzie można kupić wełnę w przestępnej cenie i jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.05.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Czy wiecie może gdzie można kupić wełnę w przestępnej cenie i jaką? Robiąc dzisiaj zakupy widziałem wełnę pakowaną w worki 1kg po 2zł. Biała była. Myślę, że będzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.05.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Czy wiecie może gdzie można kupić wełnę w przestępnej cenie i jaką? Jeszcze nie widziałem przestępnych cen, więc możesz mieć problem ze znalezieniem wełny w takich cenach. Chyba że chcesz kupić wełnę, po takiej cenie, że to już przestępstwo tyle płacić. Wtedy mogę Ci sprzedać swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witch13 08.05.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A TO DOBRE...., SORRY ZAMIESZAŁAM TROSZKĘ, ALE PRZY TYM NIEŹLE SIĘ NAŚMIAŁAM, DZIĘKI śmiać się z samego siebie jest sztuką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.05.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 śmiechy śmiechamipolecam lekturę archiwum. temat omawiany wielokrotnie.jest wiele rodzajów wełny do ocieplania poddaszy. wszystko zależy ile tej wełny chcesz dać. czy chcesz lepsze czy gorsze parametry.moim zdaniem - wybierz rockwool'a toprock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 08.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 śmiechy śmiechami polecam lekturę archiwum. temat omawiany wielokrotnie. jest wiele rodzajów wełny do ocieplania poddaszy. wszystko zależy ile tej wełny chcesz dać. czy chcesz lepsze czy gorsze parametry. moim zdaniem - wybierz rockwool'a toprock ja daję 15cm toprocka i na to 5 cm supermaty isovera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ja daję 15cm toprocka i na to 5 cm supermaty isoveraU mnie poszło 18 + 10 toprocka W stropie nad poddaszem będzie albo 18 toprock albo 20 superrock - bo kilka rolek mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka11 10.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja mam Toprock 15 + 10. Dobre ceny mają obecnie w Castoramie i LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ja mam Toprock 15 + 10. Dobre ceny mają obecnie w Castoramie i LM. Ja tam kupowałem na allegro z dowozem na budowę Wychodziło taniej aniżeli we wszystkich składach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts