feeleep 08.05.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Czesc, Czy ktos zna dobry (i tani) sklep gdzie moge kupic Bona Naturale w Warszawie? Jakie sa aktualne ceny tego specyfiku, bo w sklepach internetowych niewiele mozna znalezc... PozdrawiamMarcin F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 10.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Czesc, Czy ktos zna dobry (i tani) sklep gdzie moge kupic Bona Naturale w Warszawie? Jakie sa aktualne ceny tego specyfiku, bo w sklepach internetowych niewiele mozna znalezc... Pozdrawiam Marcin F. Dlaczego Bona Naturale? Cena około 115,00zł/litr. Zależnie od natężenia ruchu stosuje się jedno lub dwu-składnikowy Bona Naturale. Do jakiej posadzki drewnianej potrzebujesz i na jak wielką powierzchnię? Trochę więcej danych a napewno uzyskasz rzetelną profesjonalną pomoc. ____________________________________________ vanitas vanitatum et omnia vanitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 10.05.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Preparaty Bona znalazłam w internecie. Na podstawie zamieszczonej ulotki stwierdziłam,ze warto je wypróbować na własnej podłodze. Napisałam na "kontakt" który był podany gdzie mogę nabyc ich produkty . Jeszcze w tym samym dniu dostałam adresy sklepów ( Kraków), które prowadzą sprzedaz Bona.Po prostu wyślij meila do firmy Bona i zapytaj, gdzie w Warszawie są ich produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolettaW 11.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 firma profi parkiet ma rożne rodzaje chemi napewno dostaniesz to co potrzebujesz lub cos doradzą Ci innegoPROFI PARKIET II ul. Kępna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts