fuchsler 08.05.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Poszukuję dobrego i w miarę taniego projektanta kominka ze Szczecina lub okilic. Może ktoś z was zna kogoś sprawdzonego, kto nie zedrze ze mnie ale dobrze zrobi robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaellok 08.05.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 albo dobrze albo nie zedrze z tego co rozumiem szukasz kogoś kto zaprojektuje? Czy również wykona. No i najważniejsze jaka jest granica "ździerania"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuchsler 11.05.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 dobrze nie wyklucza nie zedrze. Nie wiem jakie są granice zdzierania bo nigdy z kominkami nie miałem do czynienia. A tak poważnie to na razie chodzi mi tylko o projekt bo potrzebuję go dostarczy projektantowi domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts