.Aguśka. 08.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam. Jesteśmy z mężem na etapie załatwienia WZ gdyż podpisujemy umowe kupna działki. Działka narazie to pastiwska i nieużytki ale liczymy że dostaniemy zgode przekwalifikowania tego czegoś na inwestycyjo- budowlaną. Przeczytałam kilka tematów i zachwyciłam sie tym forum. Mam nadzeje że i dla mnie okażecie sie tak samo pomoci i życzliwi. Harmonogram pracy chyba zawiesze nad łóżkiem Pozdrawiam serdecznie z Sosnowca. Aguśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.05.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 witaj, Aguśka tym pastwiskiem to się nie martw, bo: " tu na razie jest pastwisko, ale będzie..." /czy jakoś tak podobnie to leciało / powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Witam, witam!!! ... ale będzie San Francisko ... tak to chyba szło. Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Aguśka. 11.05.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Dzieki za cieplutke powitanie. Czyli bedzie dobrze... aż sie przejadane obejrzeć znowu to pastwisko i kretowisko w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 13.05.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam krajankę Ja to właściwie z Sosnowca się wyprowadzam, ale póki co jeszcze mieszkam. Forum faktycznie jest bardzo pomocne i to nie tylko w sprawach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 13.05.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 aaa i w grupach budujących jest grupa z zagłębia dąbrowskiego: http://forum.muratordom.pl/zaglebie-dabrowskie,t7641-3000.htm a z tym wątkiem: http://forum.muratordom.pl/czy-wy-tez-musicie-sie-odchudzac,t32571-3840.htm udało mi się zrzucić 10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Aguśka. 16.05.2008 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dzięki za linki. Pozdrawiem serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 02.08.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 a z tym wątkiem: http://forum.muratordom.pl/czy-wy-tez-musicie-sie-odchudzac,t32571-3840.htm udało mi się zrzucić 10 kg No to super! mam nadzieję, że moja wykończeniówka, która mnie już zaczęła wykańczać (a jeszcze dobrze nie zaczęłam) też pozostawi tak miły ślad jakim jest ubytek na wadze. W końcu jakiś optymistyczny akcent w tym całym bałaganie:) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts