arti.sa 17.07.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 qlpiak możesz powiedzieć wszystkie szczegóły w mbank - akurat się składa, że już mam jakiś czas konto w tym banku i kartę gold. I daj znać jak coś będziesz wiedzieć z fortisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlpiak 17.07.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Wyslalam na priva rozne szczegoly dot. mojej szczegolnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert426 18.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 U mnie Mbank jest przegrany mimo ze mam konto firmowe wiele lat i do tej pory nie było problemu a mianowicie 2 razy składałem wniosek o kredt hipot. po 2 dniach oddzwonił konsultant 5 standardowych pytan i mieli zadzwoni omówi c konkrety i nic po 3 tygodniaxh dałem sobie spokój z tym bankiem mimo ze po pierwszym wniosku zadzwoniłem i powiedziałem ze mieli się odezwac to pani zapewniała ze jutro na pewno się odezwią szkoda słów olewka totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti.sa 18.07.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Podobnie u mnie zadzwoniła - nie mogłem chwilowo rozmawiać bo to nie rozmowa na 2 min. Cisza.............. juz 2 tyg. I raczej również sobie odpuściłem sądzę, że są lepsze banki a przynajmniej kontakt i możliwość negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts