bzx 08.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 witam dzis bylem w studio kuchni w ktorym pan pokazał mi gazetke promocyjną ze sprzetem AGD - dokladnie to co jest na http://www.REBLOK.com.pl, a konkretnie http://www.grupaagd.pl/press.php. sprytnie w tych gazetkach wszelkie nazwy modeli są ukryte i zastąpione przez ichniejsze, ale oczywicsie łatwo mozna zidentyfikowac konkretne sprzęty i o zgrozo w niektorych przypadkach różnica w cenie jest dosc spora, nawet 400 zł w przypadku zmywarek. czy macie doswiadczenie z tego typu gazetkami? jak rozwiązaliscie problem z wykonawcą kuchni? tutaj pan mi mówi że jesli nie kupie sprzetu u nich to za montaż każdego urządzenia AGD zapłacę 150-200 zł.. co w sumie i tak się opłaca.. piekarnik, płyta, zmywarka, lodówka - to przy dobrych wiatrach mozna wtopić w ten sposób jakies 1000-1500 zł ... prosze o opinie..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 08.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 tyle za montaż miałam w cenie-cały sprzęt kupiłam, stolarz przyjechał, zabrał do stolarni, idealnie wpasował.... za osadzenie nie wziął nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 uważać na informacje podawane w gazetkach!!! kłamią i oszukują miałam doświadczenia.... niekiedy niezbyt przyjemne, dlatego przestrzegam..... sprawdzać dokładnie informacje poprosić o numer modelu , spisać, iść do domu , znaleźć sprzęt w necie i sprawdzić dokładnie czy to jest to o co nam chodzi najbezczelniejszym oszustwem z jakim sie spotkałam była próba wciśnięcia mi błędnych informacji odnoście klasy energetycznej kuchenki Indesit ...w gazetce jak byk stało "A" , sprzedawca się upierał , że "A" ... poprosiłam o sybmol , wróciłam i sprawdziłam i okazało sie, że jednak "B" ...zadzwoniłam do tego sklepu z opierniczem i wtedy jakas miła Pani powiedziała mi , że to błąd w druku dlatego-uważać i sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 09.05.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 dokladnie.. a co do cen - wystarczy spojrzeć na sprzęty Boscha i porównać z ceneo.. różnica nawet 400 zł.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts