Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gazetki promocyjne ze sprzętem AGD - CENY!!!

bzx

Recommended Posts

witam

dzis bylem w studio kuchni w ktorym pan pokazał mi gazetke promocyjną ze sprzetem AGD - dokladnie to co jest na http://www.REBLOK.com.pl, a konkretnie http://www.grupaagd.pl/press.php.

sprytnie w tych gazetkach wszelkie nazwy modeli są ukryte i zastąpione przez ichniejsze, ale oczywicsie łatwo mozna zidentyfikowac konkretne sprzęty i o zgrozo w niektorych przypadkach różnica w cenie jest dosc spora, nawet 400 zł w przypadku zmywarek.

czy macie doswiadczenie z tego typu gazetkami? jak rozwiązaliscie problem z wykonawcą kuchni? tutaj pan mi mówi że jesli nie kupie sprzetu u nich to za montaż każdego urządzenia AGD zapłacę 150-200 zł.. co w sumie i tak się opłaca..

piekarnik, płyta, zmywarka, lodówka - to przy dobrych wiatrach mozna wtopić w ten sposób jakies 1000-1500 zł ...

prosze o opinie..

pozdrawiam

uważać na informacje podawane w gazetkach!!!

kłamią i oszukują :evil:

miałam doświadczenia.... niekiedy niezbyt przyjemne, dlatego przestrzegam..... sprawdzać dokładnie informacje

poprosić o numer modelu , spisać, iść do domu , znaleźć sprzęt w necie i sprawdzić dokładnie czy to jest to o co nam chodzi :roll:

najbezczelniejszym oszustwem z jakim sie spotkałam była próba wciśnięcia mi błędnych informacji odnoście klasy energetycznej kuchenki Indesit ...w gazetce jak byk stało "A" , sprzedawca się upierał , że "A" ... poprosiłam o sybmol , wróciłam i sprawdziłam i okazało sie, że jednak "B" ...zadzwoniłam do tego sklepu z opierniczem i wtedy jakas miła Pani powiedziała mi , że to błąd w druku :evil:

dlatego-uważać i sprawdzać :D