kropecka 27.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 gratuluję postępów a co do dachu to jak "po znajomości" to i tak macie dość drogo, więc to w sumie żadna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 10.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam "Codzienniaków", Gratuluję wyboru pięknego domu, a jeszcze bardziej gratuluję pięknych zdjęć, zastanawiam się czy to tak dobry sprzęt, czy niezła ręka uwieczniła te życiowe momenty Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 08.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no pięknie rośnie domek, proszę o częstsze relacje z budowy U nas ekipie opadł zapał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 12.09.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Bardzo sympatyczny projekt. Taki mniej więcej był nasz pierwotny wybór bo wychodził najekonomiczniej. Ostatecznie stanęło na Skrzacie bo w kwadracie jednak łatwiej wszystko było upchnąć. Tak z ciekawości z jakim bankiem się użeracie? Dla pocieszenia u Was przynajmniej było z kim pogadać i to skutecznie. Ja nawet tyle nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja_i_jarek 13.09.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Kredyt Bank. A konkretnie 4 filia (ta, trzeba było iść do jakiegoś oddziału chociaż a nie do filii...) na Piotrkowskiej w Łodzi. Niekompetencja kierownika placówki aż boli. Choć sprawia bardzo miłe wrażenie, fajny gość, dobrze się z nim rozmawiało, to niestety podpisując umowy na kilkaset tysięcy złotych zwyczajnie ich nie zna... Choć generalnie największy ich problem to po prostu za dużo pracy i brak czasu, a to już wina banku i zarządzania nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 17.09.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ciesz się, że przynajmniej masz z kim pogadać i wyjaśnić. Szczerze mówiąc żałuję, że nie wybrałam Kredyt Banku. Twoja sprawa została jednak załatwiona. Ja czekam od 28 sierpnia już nawet nie na załatwienie sprawy ale na odpowiedź na reklamację. Bez tego to nawet się nie mogę poskarżyć w nadzorze bankowym czy innej instytucji nadzorującej banki bo rozpatrują tylko sprawy gdzie reklamacje zostały już rozpatrzone wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 19.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Zapraszam do dyskusji i wymiany doświadczeń w temacie forum muratora: http://forum.muratordom.pl/codzienny-c117-z-muratora-opinie,t81298-600.htm?highlight=c117 pozdrawiamy i gratulujemy jedynego słusznego wyboru projektyu domu c117 Jacek i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 06.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 hej, no co tam nic nowego się u Was nie dzieje ??? wiosna tuż tuż więc do roboty się brać, bo na zdjęcia nowe czekam P.S. zgadnijcie kto to (może jak podzielicie mój nick na pół to Wam się uda ) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 witaj... szukałam szukałam i znalazłam czego - obróbek komina, mam bardzo podobnie zrobione, i jakieś wątpliwości mnie dopadały czy to musiało być tak zrobione. Pewnie nie musiało, ale teraz wiem,że częściej stosuje się takie rozwiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts