Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy Kai, Lili i Jarka - c117 codzienny

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Bardzo sympatyczny projekt. Taki mniej więcej był nasz pierwotny wybór bo wychodził najekonomiczniej. Ostatecznie stanęło na Skrzacie bo w kwadracie jednak łatwiej wszystko było upchnąć.

Tak z ciekawości z jakim bankiem się użeracie? Dla pocieszenia u Was przynajmniej było z kim pogadać i to skutecznie. Ja nawet tyle nie mogę :(

Kredyt Bank. A konkretnie 4 filia (ta, trzeba było iść do jakiegoś oddziału chociaż a nie do filii...) na Piotrkowskiej w Łodzi.

Niekompetencja kierownika placówki aż boli. Choć sprawia bardzo miłe wrażenie, fajny gość, dobrze się z nim rozmawiało, to niestety podpisując umowy na kilkaset tysięcy złotych zwyczajnie ich nie zna...

Choć generalnie największy ich problem to po prostu za dużo pracy i brak czasu, a to już wina banku i zarządzania nim.

Ciesz się, że przynajmniej masz z kim pogadać i wyjaśnić. Szczerze mówiąc żałuję, że nie wybrałam Kredyt Banku. Twoja sprawa została jednak załatwiona. Ja czekam od 28 sierpnia już nawet nie na załatwienie sprawy ale na odpowiedź na reklamację. Bez tego to nawet się nie mogę poskarżyć w nadzorze bankowym czy innej instytucji nadzorującej banki bo rozpatrują tylko sprawy gdzie reklamacje zostały już rozpatrzone :( wrrr

• 1 month później...
  • 4 months później...
  • 3 months później...

witaj... szukałam szukałam i znalazłam :D

czego - obróbek komina, mam bardzo podobnie zrobione, i jakieś wątpliwości mnie dopadały czy to musiało być tak zrobione. Pewnie nie musiało, ale teraz wiem,że częściej stosuje się takie rozwiazania.