Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tutaj proszę ewentualnie ustosunkować się do wpisów w wątku "Złote Myśli Forumowiczów" .

Jesli ktoś chce się usprawiedliwić, podyskutować itp.... itd.... to bardzo proszę tutaj a nie w w/w wątku zaśmiecając go bez przerwy jakimiś bzdurnymi kłótniami :roll: .

howkh

https://forum.murator.pl/topic/101517-komentarze-do-quotz%C5%82otych-my%C5%9Bli-forumowicz%C3%B3wquot/

poczytaj na poprzedniej stronie...bzdurne gadanie o d.... maryni....to miał być z założenia watek ze złotymi myślami forumowiczów a nie z usprtawiedliwianiem swoich słów bo "wyjęte z kontekstu"

jesli ktoś ma wont i chce o tym pogadać to tutaj zapraszam :roll:

poczytaj na poprzedniej stronie...bzdurne gadanie o d.... maryni....to miał być z założenia watek ze złotymi myślami forumowiczów a nie z usprtawiedliwianiem swoich słów bo "wyjęte z kontekstu"

jesli ktoś ma wont i chce o tym pogadać to tutaj zapraszam :roll:

masz na mysli dyskusje o behawioryzmie

oraz dialog Wilczek Kretilla ?

tudzież o gumach?

widze, że nowy watek spełnił swoje zadanie :D

ale został założony w złej grupie - powinien być chyba w HydePark-u więc niedługo zniknie z Wymiany doświadczeń przez co stanie się niepopularny... :p

bobiczek...sie rozsmoczyłam, bo czasem każdemu się należy :wink: :lol:

ZW ...dokładnie.... wszędzie tak jest (prasa, polityka, życie codzienne) to dlaczego u nas ma być inaczej? :D

Gość ZW
bobiczek...sie rozsmoczyłam, bo czasem każdemu się należy :wink: :lol:

ZW ...dokładnie.... wszędzie tak jest (prasa, polityka, życie codzienne) to dlaczego u nas ma być inaczej? :D

Mój z życia wzięty komentarz o pomówieniach i sprostowaniach w prasie zniknął...:roll:

Eh. niby XXI wiek a te komputery ciągle się mylą :lol:

Teraz pewnie dostanę bana... :(

Czy następnym wynalazkiem będą może "'KOMENTARZE do KOMENTARZY o..." ?

Przeginacie, towarzysze i towarzyszki.

Towarzyszu,

zapodaj temat do dyskusji, bo jak widzisz, same smuty,

dalej, nie obcyndalaj się

• 3 months później...
Nie nooooo.... Gość sobie chyba jaja robił.

Była to replika na ponizszy tekst :

Nie wiem dlaczego obrońcy wybierania górnej wartstwy ziemi tak atakują innych. Nie podają swoje źródła na podstawie których wywodzą swoje twierdzenia. Nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem wybierania górnej wartwy ziemi, sam nawet wybrałem około 30 cm górnej wartwy ziemi ale chciałbym tutaj konkretnych przykładów dlaczego należy to robić. Argumenty że ziemia związki oraginiczne w górnej wartswie ziemi będą gnić nie przemawia do mnie- ciekawe jak taki "smrodek" może przedostać się przez 10 cm chudziaka, folie styropian i wylewkę????.

Konkrety panowie a nie tylko wiedza wzięta z czasopism.

Tekst był bardziej barwny :

A ja nie wiem dlaczego stosuje sie zaprawe budując dom z bloczków betonu komórkowego (czy np ceramiki) :o :o :o , zamiast poukładać je jedne na drugich bez żadnego spoiwa łączącego je nawzajem !!! :o 8)

:D :p

A niektorzy upieraja sie i ostro naskakuja na takich ktorzy łacza te sciany zaprawą :o

I wogóle tak atakują innych. :(

Nie podają swoje źródła na podstawie których wywodzą swoje twierdzenia. !!! :o 8)

Nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem łączenia bloczków z ktorych stawia się ściany czymkolwieki, sam nawet połączyłem je zaprawą ale chciałbym tutaj konkretnych przykładów dlaczego należy to robić. !!!! :evil: :D

Argumenty że BK niepolaczony niczym sprawi ze cala sciana sie zawali nie przemawia do mnie- :D :D :D ciekawe jak skoro sa cieżkie a potem jeszcze bedzie strop i wiezba i ciezka dachówka - to przeciez ta zaprawa co je zcala nie jest potrzebna !!!! będą stały ( no chyba ze ktoś mocno kopnie ale w domu to sie ścian nie kopie bo to niekulturalnie ) :D :D :D :D

Konkrety panowie a nie tylko wiedza wzięta z czasopism.!!!!!

:roll: :D

BOMBA !!!

Budowniczy igloo ( dom bez zaprawy ) powalił mnie na kolana, ale przerażeniem napawa mnie myśl, że jak stracę oczy od listwy z żarówkami LED, to nie bedę mogła płakać... ze smiechu ( bo jak mi łzy popłyną? ) :D :lol: :D :lol:

BOMBA !!!

Budowniczy igloo ( dom bez zaprawy ) powalił mnie na kolana, ale przerażeniem napawa mnie myśl, że jak stracę oczy od listwy z żarówkami LED, to nie bedę mogła płakać... ze smiechu ( bo jak mi łzy popłyną? ) :D :lol: :D :lol:

to proste. zamiast płakać chyba się posikasz...