domdyb 09.05.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Zapraszam do komentowania moich przemyśleń przedbudowlanych i mam nadzieję , że w krótce i poczynań budowlanych Dziennik budowy http://forum.muratordom.pl/post2501662.htm#2501662 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeline 09.05.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 To ja tylko powiem,ze dzialeczke widzialam, projekt domu jest doprawdy rewelacyjny i trzymam bardzo mocne kciuki za Wasz domeczek i duzo duzo optymizmu zycze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dopiero dzisiaj rano wczytałam się w twój dziennik budowy. Przyznam,że jak na poczatek to niezłe miałaś zamieszanie. Ale uszy do góry...... to że źle sie zaczęło, nie oznacza,że sie źle skończy. A wszystko idzie ku dobremu. Projekcik sliczny.... Umywaleczka też. A co do kominka - to mi się od dawna marzy identyczny. Ze starej cegły....Takie kominki mają chrakter. Nic innego nam nie pozostało jak wspierać się i do dzieła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domdyb 30.08.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Najgorsze to to czekanie, teraz w sumie nic się nie dzieje bo projekcik przechodzi transformacje u architekta a ja się doczekać nie mogę na końcowy efekt. Niestety nie mogę namówić mężą na prace na działce powiedzial że nic nie będzie robił do puki dom nie stanie ot i myślenie Jestem trochę przerażona jak przyjdzie mi faktycznie już pilnowac wszystkiego ale grunt to zacząć myśleć pozytywnie bo zaczęło się paskudnie ale może koniec będzie faktycznie lepszy. Dzięki za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.09.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no i co tam kobieto u ciebie.....ruszyło sie coś do przodu.??? Ale chyba nie jest tak źle , skoro umywaleczka już wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.09.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cześć Trzymam kciuki za Wasz wymarzony dom No i aby teraz to juz wszystko "z górki" było pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domdyb 08.09.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzięki dziewczyny U nas na razie długie czekanie, ja się zastanawiam czy powinnam poganiać architekta telefonami pan nic się nie odzywa niby termin do końca miesiąca ale....jeju ja chcę dommmmmmmmmmmmmmm i moje kociarstwo też za to mój TŻ od czasu do czasu ma przypływ uświadamiania mnie jakie będa nas czekały koszty dojazdów itp - sama nie wiem czasami czy on wogóle chce zmiany choć twierdzi że chce ale nazywa siebie realistą - chciałabym zmienić go w marzyciela czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ktoś nam tutaj zaginął w akcji..... Teraz jak sie pojawisz, to już mury domku będziesz wklejać.... Oczywiście życzę tego z całego serducha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domdyb 12.09.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 hihi do wklejania murów to ho ho...ja się nie doczekam ale troszkę się podniosłam na duchu - mamy zaadaptowane poddasze na papierze oczywiście ale mam kserówkę adaptacji. Ciesze się jak wariatka - cały dzień wlepiałam oczki w kartkę i nie mogłam wyjść z podziwu a mąż patrzył na mnie bardzo dziwnie. Zostało najtrudniejsze, czyli dół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 To wklejaj to dzieło do dziennika. Z przyjemnością zobaczę i ocenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wesołych Świąt http://images27.fotosik.pl/306/18339a6fc83c44damed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domdyb 08.01.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jej dopiero zajrzałam do dzinniczka Wszystkiego najlepsiejszego w nowym roku dużo ciepełka i radośći!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts