Samurai_Jack 09.05.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam, Mój pomocnik (a ja nie zauważyłem) po przykręceniu, oszlifowaniu itp płyt GK do stelażu rozpoczął ich gruntowanie. Niestety ale gruntu nie rozcieńczył i jeszcze zostawił zacieki po strużkach spływających w dół. Niestety ale zauważyłem to dopiero przy malowaniu - teraz po drugim malowaniu nadal grunt i zacieki wychodzą na wierzch. Pomocy, co teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.05.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam, Mój pomocnik (a ja nie zauważyłem) po przykręceniu, oszlifowaniu itp płyt GK do stelażu rozpoczął ich gruntowanie. Niestety ale gruntu nie rozcieńczył i jeszcze zostawił zacieki po strużkach spływających w dół. Niestety ale zauważyłem to dopiero przy malowaniu - teraz po drugim malowaniu nadal grunt i zacieki wychodzą na wierzch. Pomocy, co teraz ? przemalowac farbą podkładowa śnieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 09.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 tak do końca nie jestem przekonany aby dać podkład ,chociaż musi być jak już ma być bez rozcieńczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 tak do końca nie jestem przekonany aby dać podkład ,chociaż musi być jak już ma być bez rozcieńczania zacieki widac z powodu róznicy struktury farba podkładowa pokryje te róznice, malować wałkiem oczywście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 10.05.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 dzięki. spróbuje i dam znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts