pam 09.05.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Chciałbym przestrzec przed przedstrawicielami - oszustami z firmy UPC.Telewizja kablowa internet itd. Zleciłem montaż całego pakietu czyli telewizja, internet i telefon. Ponieważ miałem jeszcze miesiąc czasu na rezygnację z usług poprzednich trzech dostawców, chciałem zamontować UPC miesiąc później. Zarówno przedstawiciel jak i monterzy którzy mieli dokumenty potrzebne do uruchomienia, namówili mnie do montażu "już" ponieważ i tak pierwszy miesiąc jest gratis i nie będę musiał płacić "podwójnie". Oczywiście okazało się że aktualna promocja nie obejmuje miesiąca gratis a przecież podpisałem regulamin. Czyli Uwaga - nie wierzcie UPC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 11.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 ja mam internet i telewizje z UPC i jest wszystko oki zgodne terminy bez zadnych problemow jak cos sknoca pokrywaja koszty napraw zachecam do kozystania z usug ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.05.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Chyba się nie dogadaliście: UPC - to telewizja i internet, UPS natomiast to firma kurierska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.05.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A w piątek właśnie przyszedł do mnie rachunek za przeniesienie nr. z telekomunikacji za które to przeniesienie miało też zapłacić UPC. Chyba mnie zaraz rozerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 12.05.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Wysłany: Pią, 9 Maj 2008 15:35 Temat postu: niesłowne UPC - telewizja kablowa -------------------------------------------------------------------------------- Chciałbym przestrzec przed przedstrawicielami - oszustami z firmy UPC.Telewizja kablowa internet itd. Zleciłem montaż całego pakietu czyli telewizja, internet i telefon chyba jednak dobrze sie zrozumielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.05.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Tak, adi_dobrze się zrozumieliście....jak zmieniłeś swój post i poprawiłeś UPS na UPC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 13.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 glodny bylem i myslalem o jedzeniu ale czy zamiana s na c jest tu wykroczeniem bo takie odnosze wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.05.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 to Ty zacząłeś mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.05.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 glodny bylem i myslalem o jedzeniu ale czy zamiana s na c jest tu wykroczeniem bo takie odnosze wrazenie A mandat dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 14.05.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja Was tu zaraz pogodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 15.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 mieszac to ja moge ale zupe pomidorowa a tu to najwyzej sie przejezyczyc czy jak to nazwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts