krzysgier 09.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam. Mój kolejny dylemat!Mam dwa kominy przy jednym jest jeden kanał wentylacyjny a przy drugim dwa kanały wentylacyjne. Jak je wykończyć na górze tzn. wylotem górnym czy wylotami bocznymi na tzw.przestrzał?. Jakie są plusy i minusy tych dwóch rozwiazań? proszę o podpowiedzipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 09.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam. Mój kolejny dylemat! Mam dwa kominy przy jednym jest jeden kanał wentylacyjny a przy drugim dwa kanały wentylacyjne. Jak je wykończyć na górze tzn. wylotem górnym czy wylotami bocznymi na tzw.przestrzał?. Jakie są plusy i minusy tych dwóch rozwiazań? proszę o podpowiedzi pozdro Słuchaj poczytaj trochę to się dowiesz że z reguły kaminy z szybami wentylacyjnymi mają otwory z boku kominów a nie górne. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 09.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Wyloty boczne , powód ? - nie będzie zalewać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysgier 10.05.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Prosze o info jak to u was zrobiliscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 10.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Zrobiliśmy i robimy zawsze wyloty boczne tylko na przestrzał, żadne inne, dla jasności nigdy z cegły dziurawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 11.05.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Boczne, ale dla mojego murarza(ze 35 la doswiadczenia) to byo niepojęte.Dwa razy mu tłumaczyłem,a on i tak jak wylewał czapę to zrobił górny otwór Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 11.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 No chyba bym mu przy...ł !! Kolejny głos na boczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 11.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Teraz to bym mu zrobił to samo Nie,ale i tak sobie poradziłem,wykułem otwory boczne a górny zaślepiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts