mister No 10.05.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 W końcu nadszedł czas na ucieczkę z dużego miasta. Kupiłem domek na mazurach i muszę wziąć się za jego remont. Zależy mi na nowościach technicznych, ponieważ ten domek położony jest na totalnym odludziu Ale prąd jest Mam nadzieję, że podzielicie się swoim doświadczeniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.05.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 witam bardzo serdecznie prąd to już połowa sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 12.05.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.05.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 witaj!zgłoś się do Komtura Mazurskiego (tomek1950). To kopaaaaalnia wiedzy! swoje przeszedł z remontem i budową, to wie! Może nawet mieszka gdzieś niedaleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Mister No, a gdzie Twoja siedziba? Jak chcesz daj na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.05.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Mister pewnie nie ma doświadczeń w żeglowaniu po forum i się zgubił. ale gdzieś pisze, bo ma 3 posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mister No 28.05.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam ponownie Macie rację nie mam doświadczenia w żeglowaniu (fajne określenie ) po forum. Co do mojej siedziby to z tego co się dowiadywałem to tutejsi sami nie wiedzą czy to Mazury czy może już Warmia W sumie mi to bez różnicy bo spokój i tak jest. Może faktycznie do jezior jest kawałek ale nie o to mi chodziło kupując dom. Miejscowość nazywa się Wetyn. Bardzo mała wioska ale jaki tam spokój Dookoła tylko lasy, pola i łąki. Ale mi sie bardzo podoba. Może nawet nabędę jakieś pole i pobawię się w rolnika Kto to wie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.05.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 To, że wioska mała, to nie zwalnia Cię wcale od poddaństwa Komturowi. On tam dzierży władzę niemal królewską i o wszystkim decyduje. Na razie wprawdzie siedzi w Warszawce i glansuje buty przed spotkaniem u Prymasa (to w sobotę), ale po niedzieli to się skończy i będzie miał czas, aby się Tobą zająć. jak wiesz co to jest PW (prywatna wiadomość) to możesz do niego napisać więcej szczegółów. Tu na forum obowiązuje zasada, że informacji uzyskanych przez PW nie przekazuje się nikomu innemu bez zgody zainteresowanego, a na forum, publicznie, informacji podlegających ochronie danych osobowych się nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mister No 01.06.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Oczywiście jeżeli macie takie zasady to też staje sie poddanym Komtura A co do wiadomości prywatnych to wiem o co w nich chodzi Nie ukrywam gdzie będę mieszkał, bo może kiedyś ktoś też sie tam wprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts