brandon 10.05.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 szanowni państwo.z budowlaniki jestem noga.. moja dziedzina to turystyka, ale przyszło mi zmierzyć się z pewnym przedsięwzięciem budowlanym i proszę o pomoc.otwieram mały klub fitness. Hala stoi, ale układ wewnętrzny ścian jest tak beznadziejny że muszę je wszystkie wyburzyć zostawiając tylko mury zewnętrzne tworzące prostokąt 25 x 17 m.oznacza to w efekcie że muszę wyburzyc również betonowy dach i wstawić nowy.. jakieś tanie rozwiązanie. dach ma być płaski ponadto sufit podwieszany i cześć.powierzchnia około 400mpoproszę o pomoc w wycenie takiego założeniachodzi o koszt zburzenia starego dachu ( z gruzem mam co zrobić ) + koszt materiałów i ich transport ( duże miasto 3 km od centrum ) + robocizna.. ponadto poprosze o wycene wyłożenia 1200m kw. nidą - koszt + robocizna + transportdziękuję brandon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts