Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś buduje-budował LMP 95A lub LMP 128 Lipińskich

Recommended Posts

• 4 weeks później...

Mamy juz postawiony LMP 95a stan surowy zamkniety.Wprowadziliśmy pewne zmiany.

-powiększenie garażu ( szerszy o 1 m i wydłuszenie do końca domu)

-Wykonanie pokoju nad garażem Skutek zmiejszenie łazienki do góry

-Powiększenie salonu - likwidacja pokoju na dole.

- Przesuniecie drzwi wejściowych do przodu na równo ze ścianą zewnętrzną oraz zmniejszenie drzwi szerokość

-Podniesienie dodatkowo ścianki kolankowej na poddaszu o jeden pustak

-Likwidacja drzwi w wykuszu na taras.

-Likwidacja słupka na tarasie

-wejście do kotłowni z korytarza

Agatko masz może jakieś fotki chętnie bym zobaczyła :D my wedle obietnic projektanta mamy w środę odebrać nasz projekt już gotowy i gnać po pozwolenie na budowę :D też troszkę :wink: zmian wprowadziliśmy - znaczy dla mnie troszkę projektant miał nieco inne zdanie w temacie :-?

Witam !!! "Agata74" Ja zamieżam w przyszlym roku wybudowac LMP 128 a LMP 128 i LMp95a sa podobne a więc bardzo mnie interesuje twoj domek jak by bylo to mozliwe prosił bym o fotki twojego domku bede wdzieczny moj mail to [email protected] pozdrawiam!!!

• 4 weeks później...

ja właśnie wykańczam LMP 128, zmiany zrobiliśmy w zasadzie takie same jak agata74 (oprócz przedłużenia garażu), dodatkowo jeszcze przejscie z gospodarczego do garazu, na parterze bedziemy mieli ogrzewanie podłogowe, gora to grzejniki (oprocz lazienki), dodatkowo montujemy wentylacje mechaniczna,

pozdrawiam i powodzenia :)

Witam!!! Miło że wybudowaleś już LMP 128 prosił bym cie o jakies fotki twojego domku chetnie zobacze ale i tez moze jakis numer telefonu kontaktowego to przedzwonie i pare pytan bym zadal jesli mozna moj mail to [email protected] pozdrawiam prosze o odpowiedz!!!!

Witam!!! Dziekuje bardzo za fotki no teraz to tym bardziej mi sie podoba ale chyba go troszke podniesliscie moze podasz mi swoj numer telefonu bo mam pare pytan oczywiscie ejsli mozna i tak wogole skad jestes moze jak blisko mieszkamy to bym mogl podjechac i na zywo zobaczyc pozdrawiam

• 4 months później...
  • 9 months później...
Dzień dobry, zamierzam budowac domek według projektu LMP 95a. Szukam osób, które wybudowały lub budują według tego projektu dom, żeby podzieliły się ze mną swoimi uwagami, opiniami, wskazówkami, poradziły jak budowac, żeby było dobrze i bezproblemowo. Z góry dziękuję!!!!

• 7 months później...