Gość MURATOR-KA 14.09.2003 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 CHCIAŁABYM MIEĆ W ŁAZIENCE PŁYTKI , JEDNAK POWIĘKSZAJĄC JĄ O METROWY FRAGMENT PRZEDPOKOJU MAM PROBLEM Z PODŁOGĄ. NIEDOSYĆ ŻE JEST SPAD O 5CM TO JESZCZE TERAZ POŁOWA JEST DREWNIANA, A DRUGA LASTRYKOWA(LUB COŚ W TYM STYLU-TAKA TYPOWA NA DAWNE LATA BLOKOWE) CHCIAŁABYM TEN FAKT ZMIENIĆ I POZBYĆ SIĘ ZAŁAMANEGO LENTEKSU. WIEM ŻE SĄ SPECJALNE FOLIE ITP- ALE JA CHCĘ SAMA TANIM KOSZTEM TO ZROBIĆ. KARAMZYT POD WYLEWKĘ JUŻ MAM , POTRZEBUJĘ TYLKO FOLII, A MOŻE KTOŚ MA JESZCZE INNE METODY NA WYRÓWNANIE I POŁOŻENIE PŁYTEK NA DREWNIE...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 14.09.2003 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 a o ile chcesz podnieść tą posadzkę, że się zabierasz do niej z keramzytem? najlepiej będzie jak zerwiesz jednak to drewno, bo na nim wylewka nie będzie się trzymać, wyrównasz do poziomu lastryka (bo zrozumiałam, że jest wyżej?) i wtedy położysz na to płytki, oczywiście na wypoziomowanym podłożu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 15.09.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Murator-ka może lepiej zleć to komuś kto się na tym zna, bo wydaje mi się, że lepiej będzie jak się nie będziesz do tego sama zabierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts