tiguan 11.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam! Gdzie można kupić płytki dywanowe, istnieje jakiś sklep który w internecie prowadzi sprzedaż takich płytek, bo już nie mówie o Opolszczyżnie w której mieszkam pewnie będzie ciężko tutaj znaleźć takiego dystrybutora.Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 11.05.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 chodzi ci o panele dywanowe?Takowe widziałam w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiguan 11.05.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Dokładnie chodzi mi o coś takiego jak na tej aukcji poniżej, nie znalazłem w IKEI żadnych takich płytek dywanowych, a te z tej aukcji jakoś mi się nie podobająhttp://www.allegro.pl/item360810280_wykladzina_dywanowa_plytki_kwadraty_dywanowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 i tka jak piszą - idelane do lokalu użytkowego. Dlatego pewnie piękne nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markal2 21.05.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Płytki dywanowe możesz znaleźć w Komforcie ...nie wiem czy jest w opolu ale powinny byc w każdym sklepie z wykładzinami dywanowymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts