sailor_ro 11.05.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam Oczywiście najlepiej byłoby w takim samym kolorze,ale tu problem bo takich nie robia,wszedzie króluje złoty dąb.Byłbym wdzieczny za podpowiedz ludzi którzy maja okna w takim kolorze,jakie drzwi stosują.Ja mysle o tym aby brama i drzwi były koloru brazowego Ral 8017(taki mam kolor dachu),tylko nie wiem czy to dobra decyzja,koleś od drzwi z lekka sie skrzywił czemu chce drzwi malowane,ale ten braz w miare by podchodził pod okna.Elewacja bedzie w jakims odcieniu żółci.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 U mnie będą okna w kolorze mahoń. I brama też , ale RALa nie pamiętam Okno fasadowe chyba 8014 albo 8015) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 11.05.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Robia, robią, tylko kwestia ceny.Ja zamówiłam sobie okna w nietypowej okleinie, do tego bramę i drzwi wewnetrzne (wsztstko w tej samej firmie) - i o ile cenę okien i drzwi zewnętrznych przeżyje, to cenę bramy już nie - wyszło mi za bramę szerokości 2560 cm i wys. 2160 tylko 7000zł !.No cóż zamówiłam z Normstahl Euro w kolorze antracyt za 5200zł. Brama będzie miała kolor identyczny lecz inna fakrurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Robia, robią, tylko kwestia ceny. Ja zamówiłam sobie okna w nietypowej okleinie, do tego bramę i drzwi wewnetrzne (wsztstko w tej samej firmie) - i o ile cenę okien i drzwi zewnętrznych przeżyje, to cenę bramy już nie - wyszło mi za bramę szerokości 2560 cm i wys. 2160 tylko 7000zł !. No cóż zamówiłam z Normstahl Euro w kolorze antracyt za 5200zł. Brama będzie miała kolor identyczny lecz inna fakrurę. no to cena niewiele niższa niż za bramę na garaż 2 stanowiskowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.05.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 no to cena niewiele niższa niż za bramę na garaż 2 stanowiskowy :) tak, tak .... niestety ;-( nasza pojedyncza brama (krispol, dab ciemny) kosztowala nieomal tyle, co w standardzie dwustanowiskowa .... PS Krispol ma w ofercie dab bagienny, ale do np. debu bagiennego z Oknoplastu ten kolor nie pasuje - warto wybrac ciemny dab .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 14.05.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hey no coz dowiadywalem sie u mojego odstawcy okien i oni mi drzwi w debie bagiennym nie zrobia.znalazlem drzwi ktore odpowiadaja mi cenowo,pasuja kolorystycznie i jedyny problem to taki,ze klien ktory mial je mi sprzedac powiedzial,ze drzwi malowane(gładkie,bez faktury) to obciach,mowi ma pan ładne okna,a drzwi beda takie sobie i teraz nie wiem,czy to tylko jego opinia,czy naprawde drzwi malowane są niefajne??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannab 14.05.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 My również mamy okna w okleinie dąb bagienny. Drzwi w okleinie ciemny dąb a bramy garażowe po prostu ciemny brąz podobny do dachu. Wszystko nieźle do siebie pasuje tak mi się wydaje Niestety nie wiem jak wkleić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hey no coz dowiadywalem sie u mojego odstawcy okien i oni mi drzwi w debie bagiennym nie zrobia.znalazlem drzwi ktore odpowiadaja mi cenowo,pasuja kolorystycznie i jedyny problem to taki,ze klien ktory mial je mi sprzedac powiedzial,ze drzwi malowane(gładkie,bez faktury) to obciach,mowi ma pan ładne okna,a drzwi beda takie sobie i teraz nie wiem,czy to tylko jego opinia,czy naprawde drzwi malowane są niefajne?? pozdrawiam Szczerze ? Nie bardzo interesuję się "modą budowlaną" i moje drzwi będą proste, bez żadnych faktur, tylko z doświetlem. Lubię proste rzeczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannab 14.05.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Drzwi są Gerda WX 20 okleina ciemny dąb ale ładnie pasowałby też orzech alpejski. Cena bardzo przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 My również mamy okna w okleinie dąb bagienny. Drzwi w okleinie ciemny dąb a bramy garażowe po prostu ciemny brąz podobny do dachu. Wszystko nieźle do siebie pasuje ... tu pasowałby jeszcze Jozin z bazin może sam link do YouTube wystarczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannab 14.05.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A zdziwiłabyś się brzozo Tylko nie umiem wkleić zdjęcia i może lepiej poinstruowałbyś mnie "najlepszy doradco na tym forum" jak to zrobić a nie głupoty pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannab 14.05.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No zobaczmy czy się udało http://img368.imageshack.us/img368/9878/dscf6066bb1.jpg http://img368.imageshack.us/img368/9878/dscf6066bb1.270819a7ad.jpg Okna na razie widać białe bo nie są zerwane taśmy zabezpieczające więc to trochę myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannab 14.05.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 dzięki sailor_ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 14.05.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 znalazłem frme która robi drzwi PCV i moze to być w okleinie dębu bagiennego.dowiedziałem sie ze jest to kolor z gamy bardzo nietypowych jezeli nie wyleczy mnie cena to sie zdecyduje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A zdziwiłabyś się brzozo Tylko nie umiem wkleić zdjęcia i może lepiej poinstruowałbyś mnie "najlepszy doradco na tym forum" jak to zrobić a nie głupoty pisał widzimy juz dąb bagienny i jest ten tego ... dosc ładny na drzwiach dołączamy zatem do kompletu Jozina z bazin http://www.maczek.net/jozin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannab 15.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 hahaha - nie ma jak to promować swoich ulubieńców gdzie się da brzozo sailor_ro myślę, że porada brzozy najlepszego doradcy na tym forum przyda Ci się w 100% Proponuję wielki plakat w salonie :D Brzozo cieszę się że kolor na drzwiach Ci się podoba - na tym zdjęciu świeci na nie ostre słońce i przez to wyglądają na dość jasne ale w rzeczywistości są ciemniejsze Miłego dnia Brzozo - miłego słuchania swojego idola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 15.05.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 mamy okna dąb bagiennydrzwi zewnętrzne drewniane AFB w najciemniejszym brązie B10 bodajże, ale głowy nie dam - w każdym razie pasują superbrame mamy krispola kremową - taka ma być elewacja - może nietypowo, ale mam nadzieję, że na tle kremowej elewacji wielka 5 m brama "zniknie";) wstawiłabym zdjęcie, ale nie umiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 15.05.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 a może jednak się uda? http://img258.imageshack.us/img258/8894/frontca5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 15.05.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 ooo działa:) wielkie dzięki dla joanny:)) i jeszcze drzwihttp://img132.imageshack.us/img132/1589/wejciehp8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts