lukasz123 12.05.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam , zamierzam na jedną ścianę w pokoju dać kamień czy ja tynkowac ? czy zostawić ( sciana:cegła i ceramika) podobno klej bedzie sie lepiej trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 12.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Nie tynkować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredblasz 12.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam , zamierzam na jedną ścianę w pokoju dać kamień czy ja tynkowac ? czy zostawić ( sciana:cegła i ceramika) podobno klej bedzie sie lepiej trzymał u mnie nie tynkowali sciany pod kamien. Kamien juz polozony - zaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 12.05.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 dzieki , jeszcze zapomniałem o kominku jwydaje mi sie ze tez nie tynkowac bo bedzie i tak obudowany, czy dobrze mysle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 13.05.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja tynkowalem z 2 powodow- komin nie byl wybudowany nie najprosciej, nie jakies duze odchylki ale...- przyklejam kamien naturalny tzw Gnejs na dosyc dobrej zaprawie i zeby robilo mi sie to latwiej i mniej weszlo drogiego kleju to sobie troche podrownalem komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts