JaMaDa 20.06.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam Savik... dzięki... życzę powodzenia... i czekam na Twój dziennik Z moim dziennikiem jest trochę opóźniony... co prawda od ostatniego wpisu (27 maja) niewiele się zmieniło, no może poza tym, że działka zarosła , ale trochę się działo... i zapowiada się, że raczej nie uda mi się nic nowego wpisać do końca czerwca ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 20.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Czyżby ta dachówka Cię tak zastopowała? Co się dzieje? Ja ostatnio jak śmigam po składach to co skład to jestem mile zaskoczony. Rabaty, dostępność materiałów....W porównaniu do tego co się działo w tamtym roku to normalnie szok ...Dlatego jestem zaskoczony, że masz problemy z dachówką.Pozdrawiam i trzymam kciuki...A co dz dziennika.. kurde jakoś nie mam talentu literackiego, więc boję się że utknę w miejscu - ale pracuje nad tym, żeby się przełamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.06.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 JaMaDa dachówka wybrana, kupiona? jak będziesz miał fotki to wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 23.06.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 ale cisza...robią już dach czy nie:)? u mnie zrobiona betonowa konstrukcja pod dach...ale były nerwy przy zalewaniu....jutro kończą ścianki, a od piątku wchodzi cieśla...może teraz budowa nabierze tempa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.06.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Że tak nieśmiało poprę poprzednika... co z dachem? ładnie i niecierpliwie prosimy o znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 14.07.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam, po dłuższej nieobecności... postaram się jak najszybciej nadrobić zaległości w dzienniku... zdradzę tylko, że dach jest prawie na ukończeniu... i całość zaczyna naprawdę super wyglądać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 14.07.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No to super Czekamy na dalsze relacje z postępów prac. U mnie na razie jest etap zasypywania i zagęszczania fundamentów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.07.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Jamada- koniecznie wklejaj fotki. Chętnie podejrzę co u Was się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 15.07.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ... staram się, jak mogę... jeszcze tylko 15 wpisów i będę na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 16.07.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 pięknie pięknie:) U Nas już dach zadeskowany, przykryty papą. Jutro wchodzą tynkarze...jak będę miał świeże fotki to na pewno się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jamada- pisz pisz. Bo Ty ciągle w tyle z wpisami! Jeśli chodzi o kominy to wdrap się na górę i zobacz czy zaprawa na górze jest dobrze zrobiona. I przypilnuj, żeby zrobiono Ci dokładną odbróbkę kominów, bo będzie klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.07.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 No no. Ale pomknęliście do przodu. Dom coraz piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 29.07.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 JaMaDa, głowa do góry, najważniejsze, że już macie dach nad głową. A moją zmorą są ostatnio kominy... Wyobraź sobie, że do tej pory nie skończone. Aj gdyby człowiek był taki mądry od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 01.08.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No no. Ale pomknęliście do przodu. Dom coraz piękniejszy ... aaaa tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 01.08.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 JaMaDa, głowa do góry, najważniejsze, że już macie dach nad głową. ... i to jaki ... a tak w ogóle to jest dobrze, tylko czasem ogarnia człowieka złość, że traci pieniądze w głupi sposób, że można było zrobić to inaczej - gdybym "tylko" wcześniej wiedział... niby nie są to duże straty, ale jak to wszystko zsumować, to... mam doła... jedno wiem, będzie ciężko, dużo wiosen minie, ale wykończymy nasz domek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 07.08.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kontaktowałes się moze z tym hydraulikiem ode mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 08.08.2008 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Kontaktowałes się moze z tym hydraulikiem ode mnie??? dzięki za namiary... dalsze prace planujemy w przyszłym roku, więc pewnie porozmawiamy z nim gdzieś na jesieni... ale namiary na ekipy już zbieramy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawa30 13.08.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Pozdrowienia od sąsiadów, Wasz dom widzimy z naszego balkonu. Też jesteśmy w trakcie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 14.08.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Również pozdrawiamy ... ... czy Wasz domek to ten z brązową dachówką przy głównej ulicy? Widziałem, że szukacie tynkarzy... mogę dać namiary na ekipę, która ma wolne terminy we wrześniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawa30 17.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dachówka jest brązowa ale dom nie stoi przy głównej ulicy, powinien być widoczny z Waszego balkonu, patrząc w stronę Skierd.Chętnie skorzystamy z namiarów na tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts